Uspješna suradnja Zvijezde s domaćim maslinarima

24

zvijezda-otkup-maslina-ftdSuradnjom s domaćim maslinarima kreira se prepoznatljiv hrvatski proizvod, kažu iz Zvijezde

Najveća domaća industrija ulja, tvrtka Zvijezda iz sastava koncerna Agrokor, i ove godine nastavlja uspješnu suradnju s domaćim uzgajivačima i proizvođačima maslina s područja Dalmacije u otkupu ploda maslina i maslinova ulja, priopćeno je danas iz te tvrtke.

Usmjeriti ulje na legalno tržište kako bi se zaštitili proizvođači, ali i potrošači, ističe se kao cilj ove suradnje, kao i stvaranje konkurentne domaće proizvodnje. „Zvijezda d.d. ovom suradnjom pozicionirana je i prepoznata kao najveći otkupljivač domaćeg ekstra djevičanskog maslinovog ulja i strateški partner maslinarima u Hrvatskoj.“

Zvijezda maslinova ulja vrhunske su kvalitete, izvrsnih okusa i mirisa, te pružaju pravi užitak u pripremi jela. Maslinovo ulje i masline čuvaju u sebi sve vrijedne biološko – prehrambene sastojke i neizostavni su dio mediteranske prehrane oko koje se gotovo svi vodeći nutricionisti slažu da je idealna prehrana za očuvanje zdravlja i vitalnosti, ističe se u priopćenju te dodaje kako otkupom domaćeg maslinovog ulja Zvijezda želi potrošačima osigurati ulje vrhunske kvalitete, a od kvalitetnog proizvoda napraviti još jedan u nizu prepoznatljivih hrvatskih brandova.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here