Vjekoslav Zadro, StarBev

179

vjekoslav-zadro-largeDosadašnji član Uprave Zagrebačke pivovare, Vjekoslav Zadro, imenovan je direktorom maloprodaje u grupaciji StarBev čije je sjedište u Pragu.

Nakon dolaska u Zagrebačku pivovaru, Zadro je obnašao više pozicija u sektorima prodaje i ključnih kupaca. Po dolasku 2004. godine radio je kao referent prodaje, a godinu dana potom biva promoviran na poziciju category menadžera.

Godine 2006. preuzima funkciju trade marketing menadžera za trgovinu, a 2007. poziciju nacionalnog menadžera ključnih kupaca.

Direktorom ključnih kupaca Zagrebačke pivovare imenovan je 2008. godine, a članom Uprave Zagrebačke pivovare početkom 2010. godine.

nikola-kramaric-largeUmjesto Zadre, direktorom ključnih kupaca Zagrebačke pivovare imenovan je dosadašnji nacionalni menadžer za ključne kupce, Nikola Krčmarić, koji je u Zagrebačku pivovaru došao 2006., a od 2008. je obnašao dosadašnju poziciju.

Krčmarić je prije dolaska u Zagrebačku pivovaru radio kao menadžer za ključne kupce u Podravki te na području izvoza u Inkeru.

Na novom radnom mjestu vodit će prodajni tim menadžera ključnih kupaca, trade marketing tim te tim putne službe maloprodaje Zagrebačke pivovare.

Novim nacionalnim menadžerom za ključne kupce Zagrebačke pivovare imenovan je Alen Crnković, dosadašnji menadžer za ključne kupce za grupacije NTL i Ultra gros te Lidl. Crnković je karijeru započeo 1999. godine u Robnim terminalima, gdje je nakon godinu dana imenovan komercijalnim menadžerom. Poziciju menadžera za ključne kupce u tvrtki AWT International preuzima 2002 godine. Od 2006. godine radi u Zagrebačkoj pivovari.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here