Melbi i Amelio – brendovi meda tvrtke VM 2

573

vm-2-med-largeTvrtka VM 2 u ponudi ima širok asortiman domaćeg meda koji otkupljuju izravno od pčelara i pakiraju u svom proizvodnom pogonu u Oroslavju pod brendom “Melbi”.

Najpopularniji je cvjetni med, koji čini oko 70 posto ukupne prodaje, a najpopularnija pakiranja su staklenke od 900 grama. Brend “Melbi”može se pronaći kod većine velikih maloprodajnih lanaca, a njihovi najveći kupci su Metro, Konzum, Spar, Plodine, Getro, Kaufland, Ultra gros i većina kupaca u NTL grupaciji.

VM 2 je jedna od vodećih tvrtki u segmentu meda u Hrvatskoj s udjelom na tržištu od oko 25 do 30 posto. “Zbog izuzetno slabe godine što se tiče pčelinje paše na najprodavanijoj kategoriji (cvjetni i bagrem), koje su 20 posto od normalne razine, cijene u maloprodaji su rasle i još nisu konačne. Očekujemo da će prosječne maloprodajne cijene meda biti u razini 70 do 100 kuna za 900 grama staklenku, što su rekordne razine”, kažu u tvrtki VM 2.

Zbog nestašice domaćega cvjetnog meda za otkup od proizvođača VM 2 je pokrenuo uvoz kineskog meda. Med je uvezen preko Europske unije, a prije uvoza prošao je sve Unijine analize.

“Uvozni med miješamo s domaćim medom kako bismo dobili što kvalitetniju mješavinu cvjetnog meda, a za tu novu mješavinu cvjetnog meda razvili smo i novi brend “Amelio” koji ovih dana kreće na tržište pakirano u staklenkama od 450 i 900 grama te u PVC vrećici od 15 grama. Svojom redovitom cijenom on će biti znatno prihvatljiviji od cijene drugih medova na policama”, najavljuju iz VM 2.

4 COMMENTS

  1. dobar dan zelim!ja sam csanad ferencz iz srbije!ja bih da vas pitam,dal vas interesuje kupovina meda odavde iz vojvodine na veliko?rec je o tonnama bagremovog meda,lipnog i suncokretovog meda!

  2. To je strašno. Taj med je patvorina i to svi vrlo dobro znaju. U EU su zbog nedostatka meda dopustili tu šećernu patvorinu skupa s Kineskim patvorinama koje su bile maknute s polica pa ih sad opet vračaju u novim ambalažama i tobožnjim brendom. Ma kakav brend ljudi, to je bljak i fuj, fuj, fuj. Tko ne vjeruje nek proba. Slatko je i ništa više.

  3. the latest post was made sevaerl months ago. The frequency of posting will vary depending on the specific platform and the nature of your business. a0For instance, while many Social Media experts say that you should post on Facebook at least 3

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here