Opremite se za skijanje u Outletu Sveta Helena!

72

Nakon blagdana, već s prvim danima siječnja mnogi će tradicionalno otići na skijanje pa je pravo vrijeme da nabave prikladnu garderobu i slične artikle za ugodan odmor.

Kako bi kupcima olakšao pripreme, Outlet Sveta Helena donosi prijedloge muških, ženskih i dječjih skijaških odijela te skijaških kaciga, kapa, rukavica i maska iz trgovine Brugi po outlet cijenama koje su tijekom godine snižene i do 80 posto.

slika-1Niske temperature, hladnoća i vjetar razlozi su zbog kojih je odlazak na skijališta nezamisliv bez kvalitetnog odijela koje će skijaše grijati tijekom cijelog dana. U trgovini Brugi kupci će pronaći razne modele – muška, ženska i dječja odijela po outlet cijenama već od 229 kuna. Tako će muškarce oduševiti ATS skijaško odijelo (outlet cijena 770 kuna) koje se sastoji od crnih hlača i upadljive zelene jakne. Za potpun dojam tu je vunena kapa dostupna po cijeni od nevjerojatnih 35 kuna u istom tonu te Italbastoni skijaški štapovi (outlet cijena 70 kuna).

slika-4Poznato je da se žene vole lijepo odjenuti bez obzira odlaze li na kavu s prijateljicama, u noćni provod ili se spuštaju niz snježne padine. Brugi skijaško odijelo koje će pronaći po outlet cijeni od 499 kuna jamči im eleganciju i na skijalištima. Strukirana jakna, koja je osim u žutoj, dostupna i u crnoj te bijeloj boji naglasit će figuru i dolično se uklopiti s crnim hlačama te toplom kapom istog branda (outlet cijena 45 kuna).

Bez obzira hoće li ove godine po prvi put stati na skije ili su već iskusni skijaši, hoće li uživati u zimskim radostima kao što su grudanje ili sanjkanje, mališani žele praktično odijelo koje će ih grijati i ne sputavati u igri na snijegu.

slika-5slika-6U trgovini Brugi dostupna su dječja skijaška odijela koja se sastoje od jakne i hlača ili kombinezoni već od nevjerojatnih 299 kuna.

Plavo odijelo (outlet cijena 349 kuna) posebno će se svidjeti dječacima, dok će crvene hlače i karirana jakna oduševiti djevojčice (outlet cijena 299 kuna).

Bez obzira koje odijelo odabrali, potrebno im je pridružiti i tople kape – ona s crtanim likom dostupna je po outlet cijeni od 46 kuna, dok vuneni model s prugicama košta 65 kuna.

slika-8slika-7Osim skijaškog odijela neizostavni odjevni predmeti za skijanje i zimski odmor su i tople rukavice. Kako bi zaštitili ruke od zime, vjetra te spriječili eventualne ozebline izazvane snijegom i ledom, i djeca i odrasli biraju kvalitetne skijaške rukavice.

U trgovini Brugi tako se mogu pronaći plave,crvene i bijele rukavice za odrasle (outlet cijena 100 kuna) te dječje po outlet cijeni od 69 kuna. U kombinaciji sa zaštitnom kremom, koža ruku će biti potpuno zaštićena.

slika-9slika-10Osim kože, vrlo je važno pravilno zaštiti i oči od pojačanog UV zračenja i sunčevog odbljeska od snijega te od oborina. Rješenje su praktične skijaške maske brenda Rebell koje se također mogu pronaći u trgovini Brugi po posebnim outlet cijenama.

Muški model u crnoj boji dostupan je po outlet cijeni od 210 kuna, dok će djevojke i žene odabrati bijelu po outlet cijeni od 127 kuna.

slika-2Bez obzira jesu li rekreativni skijaši koji biraju jednostavnije staze ili skijaši s dužim stažem koji osvajaju zahtjevnije staze – i jedni i drugi će u obavezno skijašku opremu upisati i kacigu koja će ih zaštititi od eventualnih ozljeda. Kvalitetne muške i ženske kacige brenda Rock Helmets nalaze se u trgovini Brugi po outlet cijeni od 199 kuna.

Od ostale ponude trgovine Brugi korisno je izdvojiti pododjeću kao što su podmajice ili tajice koje će skijaše u potpunosti zaštititi od hladnoće.

slika-3slika-11Brugi podmajice mogu se pronaći po outlet cijeni od 125 kuna za muškarce, a za ženske modele potrebno je izdvojiti 109 kuna. Ženske tajice dostupne su po outlet cijeni od 110 kuna, a muške po outlet cijeni od 99 kuna. Kako bi dobro zaštitili pancerice, obavezna oprema je i torba za pancerice branda Brugi, koju možete kupiti po outlet cijeni od 70 kuna.

Galerija proizvoda:

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here