Outlet Sveta Helena obilježio dvije godine poslovanja

98

outlet-sv-helena-prosinac-2010-ftdOutlet Sveta Helena u subotu je u suradnji s Adidasom proslavio drugi rođendan uz zvijezde popularnog showa Hrvatska traži zvijezdu, Božićni sajam te kreativnu dječju radionicu s Djedom Božićnjakom.

Osim u zabavnim sadržajima, posjetitelji su uživali i u najpovoljnijem shoppingu jer su brojne trgovine pripremile dodatne popuste, akcije i ostale pogodnosti koje će biti aktualne do kraja prosinca, navode iz Outleta.

„Outlet Sveta Helena se sa svojim konceptom bogate ponude renomiranih svjetskih i domaćih brendova po povoljnim cijenama pokazao kao izuzetno dobar odabir za sve koji se ne žele odreći statusa na koji su navikli. Iako želimo da građanima sljedeća godina bude znatno lakša, očekujemo kako će naš centar i dalje biti prvi izbor za kupovinu kvalitetne odjeće i obuće po povoljnim cijenama“, istaknula je Dragana Bokan, direktorica Outleta Sveta Helena.

Ujedno je dodala kako su povjerenje i lojalnost kupaca te kvalitetan odnos sa zakupcima dodatan poticaj za dobre rezultate i u sljedećoj godini.

U sklopu proslave druge obljetnice poslovanja Outleta održana je i kreativna radionica One2playa, u sklopu koje su se mališani družili s Djedom Božićnjakom. Od 11 do 13 sati su tako na šetnici centra izrađivali prigodne božićne ukrase i crtali te se fotografirali s Djedom Božićnjakom koji im je darovao slatkiše.

Središnji dio proslave bio je koncert zvijezda popularnog showa Hrvatska traži zvijezdu – pobjednice Kim Verson, finalista Vilibalda Kovača te Duje Stanišića koji su domaćim i stranim hitovima zabavljali posjetitelje.

Adidas outlet je pripremio posebno iznenađenje za najveće obožavatelje omogućivši im da upoznaju Kim, Vilibalda i Duju, druže se s njima i fotografiraju se za uspomenu.

Tijekom cijelog vikenda se na šetnici centra održavao drugi zaredom Božićni sajam na kojem je sudjelovalo 17 izlagača iz okolice. Posjetitelji su mogli kupiti originalne poklone za drage osobe, obitelj i prijatelje jer su izlagači ponudili tradicionalne božićne ukrase, proizvode od meda, razne vrste rakija te kozmetiku, dječju opremu i prigodne poklone za poslovne partnere.

Slavljeničkoj atmosferi u centru pridružile su se i trgovine adidas outlet, Anyway, Levi’s, Lotto, New Balance, Profil, Sportway, Varteks, Xnation i Yachting outlet s dodatnim popustima i atraktivnim akcijama proizvoda po outlet cijenama.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here