Outlet Sveta Helena slavi drugi rođendan

46

outlet-sveta-helena-zgrada-largeOutlet Sveta Helena ovaj vikend slavi drugi rođendan i priprema brojna događanja, akcije, pogodnosti i druga iznenađenja za kupce, najavili su danas iz tog outleta.

Tako će svi zainteresirani u subotu i nedjelju moći posjetiti Božićni sajam i pronaći prigodne poklone i dekoracije, dok će mlađe posjetitelje obradovati popodnevni koncert zvijezda popularnog showa Hrvatska traži zvijezdu.

Slavljeničkoj atmosferi pridonose i trgovine u centru s dodatnim popustima na već snižene outlet cijene.

Na šetnici centra se u subotu i nedjelju i drugu godinu za redom održava Božićni sajam na kojem će se predstaviti 17 izlagača iz okolnih gradova i županija. Tako će posjetitelji moći birati između tradicionalnih božićnih ukrasa, proizvoda od meda, raznih vrsta rakija, kozmetike ali i dječje opreme te poslovnih poklona. Sajam će biti otvoren od 11 do 18 sati.

Iznenađenje za mlađe posjetitelje, te ujedno i glavno događanje nadolazećeg vikenda bit će koncert mladih zvijezda popularnog televizijskog showa – pobjednice Kim Verson, finalista Vilibalda Kovača te Duje Stanišića u subotu u 15.30 sati.

Svojim talentom te pjevačkim i zabavljačkim sposobnostima koje su prikazali tijekom showa, zasigurno će oduševiti sve posjetitelje, a najveći obožavatelji imat će priliku družiti se s Kim, Vilibaldom i Dujom u trgovini adidas u subotu od 14.30 sati.

Slavljeničkoj atmosferi u centru doprinijet će i brojne trgovine s raznim akcijama i dodatnim popustima na već snižene outlet cijene. Tako sve kupce u Yachting outletu očekuje dodatnih 20 posto popusta na cjelokupni asortiman, kao i u trgovinama Varteks i Levi’s pri kupovini 2 ili više artikala.

Trgovine Sportway i Anyway pripremile su 10 posto dodatnog popusta za kupovinu iznad 500 kuna te 20 posto dodatnog popusta za kupovinu iznad 1.000 kuna, dok se kupce u trgovini New Balance čeka atraktivna akcija – pri kupovini muškog modela trenirke dobit će 50 posto popusta za kupovinu ženskog modela.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here