Pčelinji proizvodi i dodaci prehrani tvrtke Medo-flor

66

medo-flor-med-staklenke-midiMedo-flor je uspješna obiteljska tvrtka koja pronalazi najbolje pčelinje proizvode diljem Hrvatske i od njih proizvodi široku lepezu dodataka prehrani na bazi pčelinjih proizvoda i ljekovitog bilja. Također u ponudi imaju osam sorti meda u sedam različitih vrsta pakiranja.

Proizvodnja i pakiranje prilagođeno je HACCP-ovim načelima i principu upravljanja kvalitetom poslovanja ISO 9001. Najpopularniji proizvod je Med cvjetni, koji je cjenovno i najprihvatljiviji, a ove godine posebno je popularno pakiranje od 450 grama.

Od dodataka prehrani najpopularniji proizvod su pastile Matična mliječ 500 + vitamin C, te sirup Apibronhial herbal.

Prema procjenama i trenutnoj situaciji na policama u trgovačkim lancima, Medo-flor ima oko 30 posto udjela na hrvatskom tržištu, a njihovi proizvodi mogu se naći u Konzumu, Kauflandu, Brodokomercu i DM-u.

Surađuju i sa svim veledrogerijama u Hrvatskoj tako da su njihovi proizvodi dostupni u svim ljekarnama. Tvrtka Medo-flor ove jeseni je lansirala novi proizvod Krem med – prirodni pčelinji med, kremaste teksture i vrlo ugodnog okusa.

“Cijene meda su porasle i takve će ostati ovu sezonu. Novi otkup kreće u lipnju i tada će se vidjeti kakve će biti cijene. One su u konačnici pokazatelj i maloprodajnih cijena u trgovačkim lancima”, ističe Mateja Fanuko iz Medo-flora.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here