Pur Power Crystals – revolucija u pranju posuđa

162

pur-power-crystals-largeTvrtka Henkel predstavila je Pur Power Crystals, deterdžent za pranje posuđa s revolucionarnom tehnologijom kristala s efektom rastvaranja masnoće.

Novi deterdžent sadrži viskozni Power gel obogaćen tisućama kristala koji ostaje na spužvi četiri puta duže u usporedbi s običnim deterdžentima za pranje posuđa i djeluje poput snažnog magneta za uklanjanje mrlja.

Svaka kap novog patentiranog gela obogaćenog Power kristalima daje spužvi četiri puta trajniju snagu te s lakoćom uklanja ljepljivu masnoću i tvrdokornu zagorenu prljavštinu.

Bogata, snažna pjena uklanja ljepljive masne mrlje aktivno i bez napora ostavljajući posuđe sjajnim i čistim.

Inovacija koju donosi nova generacija Pura oduševila je potrošače koji traže moderna rješenja za svakodnevne poslove u kuhinji. Devet od deset potrošača koji su isprobali novi deterdžent tvrdi kako bi ga kupili umjesto svog dosadašnjeg sredstva za pranje posuđa.

Pur Power Crystals najnovija je inovacija u asortimanu deterdženta za ručno pranje posuđa Pur iz Henkela. Zahvaljujući jedinstvenoj formuli Power Crystals i njenom efektu rastvaranja masnoće, ribanje zagorenih bjelančevina, tijesta ili kaše iz lonaca i tava više nije naporan posao.

Novi Pur dostupan je u zelenoj, žutoj i plavoj mirisnoj varijanti u trgovinama od prosinca 2010. godine.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here