Sveti Nikola u Outletu Sveta Helena

55

U povodu blagdana Svetog Nikole Outlet Sveta Helena priprema  brojna iznenađenja za najmlađe posjetitelje u subotu 4. prosinca u sklopu tematske dječje radionice koja će se održati na šetnici centra. Veselom raspoloženju pridonijet će i trgovine u centru s posebnim pogodnostima i dodatnim popustima na već snižene outlet cijene, poručuju iz tog outlet centra.

sv-nikola-outlet-svhelena-midiMališane će na šetnici centra u subotu u 11 sati dočekati Sveti Nikola u društvu omiljenog dječjeg lika Fifi iz One2playa i slatkišima puniti čizmice koje će djeca izrađivati u likovnoj radionici pod stručnim vodstvom umjetnica iz Udruge mladih Zelina.

One će djecu naučiti kako izraditi razne prigodne ukrase kao što su čizmice i pahuljice od papira, božićne čestitke i ukrasi za bor, mali adventski kalendari te crteži s blagdanskim motivima i slične dekoracije.

Povodom Sv. Nikole upriličena su i dodatna sniženja u Outletu Sveta Helena. Tako će sav asortiman (osim modnog nakita SIX) u trgovini XYZ biti na dodatnom popustu od 20 posto, a trgovina Mustang te optike Ghetaldus i Pervalidus pripremile su popust od 10 posto (u optici Pervalidus za gotovinska plaćanja kupce čeka popust od 20 posto).

Osim ovih akcija kupce tijekom prosinca očekuju dodatni popust na već snižene cijene do 20 posto na sav ili dio asortimana te razne posebne pogodnosti u trgovinama Lotto, New Balance, Anyway, Sportway, Croata, Yachting outlet, Varteks, Levi’s i Peko.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here