Tibor Jerger, Samsung Adriatic

26

Nastupno s 1. siječnjem 2011. godine funkciju direktora prodaje potrošačke elektronike u tvrtki Samsung Adriatic za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Crnu Goru preuzet će Tibor Jerger.

tibor-jerger-largeJerger će biti zadužen za vođenje prodajnih timova u Zagrebu i Beogradu te će biti direktno odgovoran direktorima za prodaju i marketing poslovnih jedinica Samsung Electronicsa – Home Entertainment i Home Appliances sa sjedištem u Beču.

Tibor Jerger u Samsung Adriatic dolazi s pozicije predsjednika tvrtke ECOS d.o.o. Hrvatska, a prije toga bio je izvršni direktor Podravke za zapadnu Europu te potpredsjednik za marketing i prodaju u kompaniji Ericsson Nikola Tesla.

Ranije je proveo tri godine u Volvo Truck Corporation kao generalni direktor za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu a potom za Sloveniju. Dio svoje karijere proveo je i u Electroluxu kao generalni direktor za regiju (Hrvatska, Bosna i Hercegovina te Slovenija).

Iskustvo koje je Tibor Jerger stekao u vodećim kompanijama, njegovo znanje na području potrošačke elektronike kao i poznavanje kako hrvatskog tako i tržišta u regiji omogućit će mu da osnaži i unaprijedi poziciju Samsunga u regiji Adriatic, a posebice u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori za koje će biti osobno odgovoran, ističu iz Samsung Electronicsa.

1 COMMENT

  1. poštovanje, pošto se maomentalno radi mobitela koji sam kupila u beču 27 10 2014 nalazim u beču obraćam vam se sa žalbom mobitel je nov ganc ali mu ekran neradi nije pao niti bilo kakvih poteškoća ima od strane rukovanja medjutim se konstantno pregrejava iblokira trgovac nije htio da ga zamjeni bez obzira na moja prava potrošača hoće da prizna da je samo baterija u pitanju a niti da mi vrati novac za uredjaj pošto je dana zadnji dan a ja nezna njemački obraćam vam se ovim putem radi se o samsung-u galaxy Ace 2 molim vas poduzmite nešto
    u naprijed HVALA pozdrav Verica Ciboci

    g

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here