Veliki izbor božićnih dekoracija u Kozmo drogerijama

120

bozicna-cizmicaBožićni ukrasi i dekoracije uljepšali su gradske trgove i ulice, blagdanska atmosfera osjeća se na svakom koraku, no još uvijek nije kasno da i oni koji još nisu, unesu dašak božićne čarolije u svoj dom.

U Kozmo drogerijama diljem Hrvatske pronaći će razne ideje i prigodne dekoracije za blagdansko uređenje doma kako bi se na vrijeme pripremili za nadolazeće blagdane.

Svijećnjaci –  svijećnjaci s raznim motivima svakako su neizostavni detalji svečanog božićnog stola. Svijećnjak s motivom anđela (29,99 kn) ili set svijeća s istim motivom (49,99 kn) odlično će se uklopiti na stol, a njihova blaga svjetlost pridonijet će ugodnoj blagdanskoj atmosferi. Za one koji biraju manje klasične dekoracije predlažemo keramičke kućice (24,99 kn) koje će osvijetliti malim svijećama.

Snježne kugle (29,99 kn) – bez obzira volimo li inače snijeg ili ne, većina nas priželjkuje bijeli Božić, a snježne kugle s raznim božićnim motivima pomoći će stvoriti željeni ugođaj u domu. Odlična su dekoracija za razne prostorije, ali i ideja za prigodan poklon za drage osobe ili prijatelje.

Dekorativne čizmice (59,99 kn) – dekorativne čizmice koje se mogu objesiti na prozore, zidove, vrata pa i krevet najviše će razveseliti najmlađe ukućane, a zahvaljujući prigodnim motivima kao što su snjegović ili Djed Božićnjak slagat će se s ostalim dekoracijama. Kako bi iznenadili svoje mališane, roditelji mogu čizmice napuniti raznim slatkišima koje će također pronaći u ponudi Kozmo drogerija.

Božićni pliš (49,99 kn/kom) – do Božića je ostalo još nešto manje od dva tjedna pa roditelji već naveliko razmišljaju čime iznenaditi svoju djecu. S raznim plišanim igračkama koje mališani obožavaju zasigurno neće pogriješiti, a iz ponude Kozma mogu birati između plišanog snjegovića, Djeda Božićnjaka ili soba.

Razni ukrasi za bor – božićnu jelku većina će kupiti u zadnji tren, tek nekoliko dana prije Badnjaka, no ukrase ipak treba pripremiti nešto ranije. Bez obzira pada li odabir na kuglice (39,99 kn) mašnice (14,99 kn) ili zvjezdice (29,99 kn), Kozmo drogerije nude velik izbor dekoracija raznih oblika boja i veličina.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here