Zadar: ZOO City otvorio novu trgovinu za kućne ljubimce

153

Lanac trgovina s proizvodima za kućne ljubimce, ZOO City, otvorio je svoju novu prodavaonicu u Zadru u sklopu tamošnjeg trgovačkog centra Supernova.

zoo-city-zadar-midiRiječ je o ukupno 11. poslovnici ovoga lanca, koje se još nalaze u Splitu, Karlovcu, Slavonskom brodu, Varaždinu i Zagrebu.

„ZOO City pruža mogućnost kupnje hrane i svih ostalih potrepština za kućne ljubimce na jednom mjestu. Takav koncept trgovine za kućne ljubimce jedinstven je u Hrvatskoj, a prati svjetske trendove u poslovanju koji su u skladu sa željama vlasnika kućnih ljubimaca. Povodom božićnih blagdana mnogi proizvodi nude se po sniženim cijenama“, poručuju iz ZOO Cityja.

U asortimanu se, osim provjerenih robnih marki hrane, mogu pronaći i dodaci hrani poput vitamina, sredstava za zaštitu i higijenu pasa i ostale potrepštine. Pojedine poslovnice također imaju i salone za šišanje, pranje i uljepšavanje ljubimaca, veterinarske ljekarne kao i asortiman zimske odjeće za pse i mačke.

Usto, u poslovnicama ZOO Cityja moguće je i kupiti najčešće kućne ljubimce poput papagaja, kanarinca, ribice ili glodavca, ali i egzotične papige te zmije, guštere i pauke. Posjetitelji mogu koristiti i savjetodavne usluge stručnog osoblja vezane za higijenu, prehranu i odgoj kućnih ljubimaca.

1 COMMENT

  1. Comment by on July 4, 2012 at 11:17 am Hi my family mebmer! I wish to say that this article is awesome, nice written and include almost all important infos. I would like to see more posts like this .

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here