Best Buy: Nivea njega za kožu

101

nivea-krema-largeU segmentu kozmetike za njegu kože najbolji omjer cijene i kvalitete nudi Nivea, pokazalo je posljednje Best Buy Award istraživanje.

U okviru istraživanja u Republici Hrvatskoj u segmentu preparativne kozmetike ispitivalo se iskustvo hrvatskih potrošača u 23 kategorije, a brend Nivea, njemačkog proizvođača “Beiersdorf”, prvu je poziciju osvojila u čak 18 kategorija.

Hrvatski potrošači navode Niveu kao prvi izbor kada je riječ o omjeru cijene i kvalitete u sljedećim kategorijama: Kozmetika općenito; Osobna higijena općenito; Njega kose općenito; Regenerator za kosu, Muška kozmetika općenito; Krema za lice za muškarce; AfterShave (poslije brijanja); Ženska kozmetika općenito; Krema za lice za žene; Dezodorans za žene; Krema za tijelo za žene; Sredstvo za intimnu higijenu za žene; Dječja kozmetika općenito; Vlažne maramice za bebe; Krema za tijelo za bebe; Krema za lice za bebe; Krema za guzu za bebe i Sredstva za sunčanje.

Zaštićenu metodu istraživanja “Best Buy Award” – DEEPMA razvila je tvrtka Axios u suradnji s renomiranom svjetskom revizorskom i savjetodavnom organizacijom PWC (PricewaterhouseCoopers).

Certifikat “Best Buy Award” izdaje se temeljem posebnih inovativnih istraživanja koja provodi Centar za istraživanje tržišta GfK.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here