Kozmo srijeda odsad tri dana u tjednu

45

kozmo-srieda-2011-01-omeksivaci-largeProdajna akcija Kozmo srijeda od ovoga tjedna se proširuje tako da će kupci posebne popuste na određenu kategoriju proizvoda moći koristiti tri dana zaredom.

Tako će u sklopu nove produžene Kozmo srijede kupci moći u srijedu kupovati označene proizvode s popustom od 30 posto, u četvrtak na popustu od 20 posto, dok će u petak popust iznositi 10 posto.

Ovaj novi koncept prodajne akcije osmišljen je kako bi kupcima koji zbog brojnih obveza ili užurbanog dnevnog tempa ne stignu obaviti kupovinu srijedom, kao  i onima koji u srijedu nisu kupili sve što im je bilo potrebno, omogućio da popuste iskoriste i u četvrtak i petak, ističu iz Kozma.

„Kozmo srijedu smo produžili u skladu sa željama kupaca koji nekad nisu stigli kupovinu obaviti srijedom te onih koji su htjeli popuste tijekom više dana. Kako su se već navikli na naše akcije srijedom željeli smo se povezati upravo s tim danom, a četvrtak i petak su logičan nastavak”, istaknula je Ana Svetina, voditeljica PR-a i CRM-a.

Prva produžena Kozmo srijeda donosi uvijek tražene omekšivače, koji će taj dan biti na popustu od 30 posto. Iste će proizvode kupci moći kupiti po sniženim cijenama i u četvrtak, kad će popust iznositi 20 posto te u petak po cijenama sniženim 10 posto.

kozmo-srieda-2011-01-omeksivaci-large-midi

1 COMMENT

  1. To skidaš li ih sam mislila, da li ih skidaš srdsvteom za odstranjivanje šminke.. Bilo je malo glupo pitanje, ali morala sam pitati jer se ne mogu riješiti šljokica sa dlanova.. heehe..A ti isto imaš ovaj holographic od Essencea, pa me zato zanimalo da li i ti imaš takav problem.. čudno što mi se ne ispire s vodom kako treba..Sorry za malo nespretno postavljena pitanja 🙂

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here