Meggle novi pokrovitelj Udruge RTL pomaže djeci

36

Kupnjom novog kombi vozila, namijenjenog školi za djecu s posebnim potrebama „Josip Matoš“ u Vukovaru, tvrtka Meggle Hrvatska uključila se u rad Udruge RTL pomaže djeci te postala pokrovitelj za 2011. godinu.

meggle-donacija-kombi-midiOvim ulaganjem Meggle Hrvatska želi potvrditi status socijalnog partnera, kažu iz Megglea te ističu kako tvrtka već niz godina pomaže Dom za nezbrinutu djecu Klasje te aktivno surađuje s udrugama koja podupiru skupine građana s raznim posebnim potrebama.

“Suradnja s Udrugom ‘RTL pomaže djeci’ logičan je nastavak naših dugogodišnjih aktivnosti”, ističe se u priopćenju mliječne industrije Meggle.

Humanitarna udruga „RTL pomaže djeci“ osnovana je u prosincu 2006. godine od strane RTL Televizije i Večernjeg lista.

Udruga djeluje kao dobrotvorni fond te tijekom cijele godine podupire različite projekte unutar Hrvatske koji su namijenjeni djeci.

Želja Udruge je osigurati potporu organizacijama koje nemaju sredstava i kojima je pomoć potrebna na specifičnom projektu te podupire isključivo projektne organizacije koje rade za dobrobit djece (ispod 18 godina starosti) na području Republike Hrvatske.

Ove je godine Udruga realizirala 16 projekata u vrijednosti od milijun kuna.

To su pokloni za one koji zaslužuju i više od toga, a ostvareni su uz pomoć partnera, sponzora i svih građana koji su nesebično i s povjerenjem nazvali humanitarnu liniju 060 9007, zaključuje se u priopćenju.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here