Nivea dezodoransi – u skladu s najnovijim trendovima

217

beiersdorf-silver-protectNivea deodorant linija lansirana je 1991. godine te od tada svojim potrošačima pruža optimalnu kombinaciju učinkovite deo zaštite i njege.

U liniji se nalaze proizvodi za cijelu obitelj, a asortiman je podijeljen na ženski i muški dio.

Ženski asortiman izgledom je nježniji, a u ponudi se nalaze Pearl&Beauty, Double Effect, Calm&Care linije, najprikladnije za depiliranu kožu pazuha te osnovne linije blagog mirisa Fresh Natural i Dry Comfort.

U muškom asortimanu nalaze se linije Fresh Active i Sport, prvenstveno namijenjene aktivnim muškarcima te Cool Kick i Dry Impact.

“Ove godine lansirane su linija za mlade Angelstar, linija za muškarce Menergy i linija Silver protect koja sadrži ione srebra. Zadovoljni smo rezultatima i svi noviteti su izvrsno prihvaćeni od strane potrošača”, ističe Magdalena Mlinar Blaić iz marketinga Beiersdorfa.

Najprodavaniji oblik aplikacije dezodoransa je deo sprej, a slijede ih Nivea deo i roll on aplikacija.

Stručni tim linije Nivea deodorant kontinuirano unapređuje svoj asortiman kako bi uvijek na najbolji mogući način zadovoljio potrebe i očekivanja svojih potrošača.

“U skladu s najnovijim trendovima i u 2011. planiramo nekoliko velikih lansiranja s integriranom podrškom te nekoliko cross category projekata kako bi potrošačima ponudili potpunu paletu proizvoda i iskoristili snagu Nivea brenda”, najavljuju u Beiersdorfu.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here