Novi omekšivači Silan Aroma Therapy

159

si-at-bali-1l-largeTvrtka Henkel predstavila je tri nova dugotrajna mirisa omekšivača Silan Aroma Therapy – Tahiti Relax, Bali Sensation i Hawaii Secrets, koji će vašem rublju dati mekoću i dugotrajan miris udaljenih tropskih krajeva, a vama pružiti osjećaj opuštajućeg spa iskustva te vas u mislima prenijeti u egzotične tropske krajeve svaki put kada dotaknete i pomirišete vaše rublje.

Novi očaravajući mirisi predstavljaju nadopunu već postojećoj i iznimno uspješnoj liniji Silan Aroma Therapy omekšivača te, kao i njihovi prethodnici, svojim prekrasnim i opuštajućim mirisima pozitivno utječu na naše raspoloženje.

U težnji da ugodimo sami sebi i ostavimo svakodnevne brige iza sebe mnogi od nas maštaju o romantičnom zalasku sunca na plažama Balija ili o tropskom raju na Tahitiju.

Sada, više nego ikad, ljudi teže iskustvima koja će ih ispuniti optimizmom i koja će utjecati na stvaranje pozitivnog stava prema sebi i budućnosti.

si-at-hawaii-1l-largePredviđa se da će žudnja za opuštanjem tijekom užurbanih dana biti jedan od glavnih trendova tijekom ove godine. Vodit će nas želja za putovanjima i opuštajućim spa tretmanima.

Želeći ugoditi svojim potrošačima, stručnjaci iz Henkela putovali su diljem svijeta kako bi sakupili neke od motivirajućih iskustava za nove Silan Aroma Therapy omekšivače.

Novi omekšivači Silan Aroma Therapy pozitivno utječu na naše raspoloženje svojim očaravajućim mirisima, ali i vedrim bojama pakiranja u snažnim nijansama purpurne, crvene i tirkizne boje.

Tome doprinosi i novi dizajn naljepnice koji uključuje već prepoznatljiv Silanov Aroma Therapy logo sa zlatnom kapljicom te prekrasan mirisni trag egzotičnih cvjetova kao i zamamne slike tropskih plaža i nasmijane žene u dobrom raspoloženju, sve u skladu s današnjim trendovima putovanja i ugađanja sebi.

Nova naljepnica uključuje i vizual bisera koji se pojavio 2009. godine i koji je korišten na naljepnicama za izuzetno uspješan asortiman omekšivača Silan Perfume Pearls.

si-at-relax-1l-largeInovativna formula bisera i ranije korištena u omekšivačima Silan Aroma Therapy, i ovaj put jamči dugotrajan i ugodan osjećaj dodira i dugotrajnost mirisa vašeg rublja.

Jedinstvene mikro kapsule tijekom procesa pranja osvježavaju rublje dugotrajnim mirisom Silana. Stoga svaki puta kada pomaknete ili dotaknete opranu odjeću, otpuštaju se mirisne molekule Perfume Pearls te pružaju dugotrajni mirisni osjećaj svakog dana iznova.

Od trenutka kada izvadite rublje iz perilice, otkriva vam se svijet prekrasnih, dugotrajnih mirisa Silan Aromatherapy koji podsjećaju na daleke egzotične krajeve.

Svi oni koji brinu o svojoj odjeći mogu se osloniti na kvalitetu novih omekšivača Silan Aroma Therapy koji će učiniti tkanine nevjerojatno mekima i prekrasno mirisnima.

Novi omekšivači Silan Aroma Therapy dostupni su u sljedećim egzotičnim varijantama:

Tahiti Relax – u živopisnom purpurnom pakiranju pruža očaravajući pogled na krajolike tropskih plaža s raskošnim ljubičastim cvijećem. Pri testiranju, više od 90 posto kupaca navelo je kako su zainteresirani za kupnju Tahiti Relax omekšivača. Zahvaljujući njegovom neodoljivom mirisu, 9 od 10 kupaca izjavilo je kako bi vrlo bi rado iskušali Tahiti Relax omekšivač. (Omekšivač je dostupan u pakiranjima od 1 i 2 litre).

Bali Sensation – u žarko crvenom pakiranju koje podsjeća na zalazak sunca te uz nijanse crvenog cvijeća koje se može vidjeti na tropskim plažama Balija. Više od dvije trećine kupaca bili su očarani ovim konceptom te samom mješavinom mirisa. (Omekšivač je dostupan u pakiranjima od 1 i 2 litre).

Hawaii Secrets – u novom sjajnom tirkiznom pakiranju, već je osvojio 75 posto kupaca na tržištu. Hawaii Secrets omekšivač nudi bogati koktel orijentalnih aroma spojenih sa cvjetnim mirisima frezije, gloga, bergamota i sladića. (Omekšivač je dostupan u pakiranjima od 1 i 2 litre).

Preporučena MPC novih omekšivača Silan Aroma Therapy iznosi 16,90 kn za pakiranje od 1L.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here