Perwoll Balsam Magic s Repair Effectom

44

perwoll-balsam-magic-largeHenkel predstavlja novi Perwoll Balsam Magic s Repair Effectom – deterdžent za osjetljivo rublje koji njeguje vunu i ostale nježne tkanine.

Nježne tkanine od mješavine vune i svile vraćaju se u modu 2011. s lakoćom donoseći eleganciju bilo da se radi o mekanim džemperima koji slijede svaku oblinu tijela ili elegantnim šalovima.

Zapravo, izgleda da nježna prirodna vlakna kao što su vuneni materijali i svila nikad ne izlaze iz mode. No zbog čestog pranja osjetljive tkanine mogu izgledati stanjeno i rastegnuto i baš zato posebna vlakna trebaju poseban tretman kakav nudi novi Perwoll Balsam Magic s Repair Effectom kako bi ostala prekrasna što je dulje moguće.

Jedinstveni Repair Effect koji se nalazi u novom Perwoll Balsam Magicu vraća elastičnost vlaknima životinjskog porijekla – tako je i najnježnije rublje u vašem ormaru ponovno glatko i mekano, a vi možete uživati u njegovu dodiru.

Koristeći najnoviji razvoj tehnologije koji je već integriran u najmodernije inovacije, stručnjaci Perwolla stvorili su tanak film koji zaglađuje površinu vlakana prirodnog porijekla.

Magična formula s nježnim balzamom značajno poboljšava elastičnost vlakana koja su se rastegnula tijekom česte upotrebe – ovo se posebno odnosi na svilu.

Ista formula pomaže i spriječiti da se tkanine od mješavine vune skupe ili rastegnu što znači da će vaša omiljena odjeća dugo izgledati kao nova.

Novi Perwoll Balsam Magic, s obnavljajućim učinkom prvi je deterdžent za osjetljivo rublje koji posebno njeguje vunene i svilene tkanine. S Perwollovom najnovijom inovacijom čak se i najnježnije rublje može prati uvijek iznova, a da pri tom ne izgubi oblik niti se rastegne.

Novi Perwoll već se dokazao kao pravi hit među onima koji brinu o svojoj odjeći. Naime, većina potrošača koja je testirala deterdžent za osjetljivo rublje izjavilo je da bi kupili novi Perwoll Balsam Magic s Repair Effectom.

Linija Perwoll iz Henkela vodeća je na tržištu i već godinama njeguje nježne tkanine i osjetljivo rublje te vam tako pomaže da vaša odjeća izgleda kao nova.

Ona uključuje prvi deterdžent za osjetljivo rublje koji njeguje boje tj. Color Care – Perwoll RE-new Color Effect i Perwoll Re-new Black Effect. Tu je i prvi deterdžent za osjetljivo rublje za bijelu odjeću, predstavljen u svibnju 2009., Perwoll Re-new White Effect.

Perwoll Balsam Magic s Repair Effectom dostupan je u prodavaonicama od siječnja 2011. Potražite naljepnicu “like new“ i slogan “Repair Effect” na jarko ružičastom PET pakiranju.

Preporučena MPC pakiranja od 1L deterdženta Perwoll Balsam Magic s Repair Effectom iznosi 24,90 kn.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here