Vindiji tri Superbrands priznanja za 2010.

88

superbrands-logos-large‘z bregov, Cekin i „Kvaliteta Vindija“ dobitnici su priznanja Superbrands za 2010. godinu, čime je potvrđen njihov status jednih od najpoznatijih imena hrvatske prehrambene industrije.

Priznanje dodjeljuje Međunarodna organizacija Superbrands, globalni i neovisni autoritet na području brandinga, koja je prisutna u 88 država širom svijeta te ima za cilj identificirati vodeće brendove na  pojedinim tržištima.

Na svečanoj dodjeli Superbrands nagrada za 2010. godinu, održanoj u Zagrebu 20. siječnja, predstavljeno je 90 najjačih hrvatskih brendova koji su se svojom reputacijom, prepoznatljivošću i kvalitetom istakli u konkurenciji od čak 1100 domaćih brendova.

Od Vindijinih robnih marki titulu Superbranda dobio je krovni brend tvrtke, «Kvaliteta Vindija», znak koji simbolizira dugogodišnju tradiciju u stvaranju proizvoda izvrsnih okusa i najviših prehrambenih vrijednosti, kao i kontinuiran rad na održavanju vrhunskog standarda proizvodnje.

‘z bregov, prvi domaći mliječni brend, na tržištu prisutan više od trideset godina, također je dobio ovaj prestižan status koji učvršćuje vodeću poziciju varaždinske tvrtke po pitanju proizvodnje svježeg i trajnog mlijeka, ali i čitave palete ostalih mliječnih proizvoda.

U publikaciji Superbrands Croatia 2010., predstavljenoj u sklopu dodjele, svoje mjesto zauzima i Cekin, brend koji predstavlja najkvalitetniju i najorganiziraniju proizvodnju pilećeg mesa u regiji. Ime koje jamči ukusnu i zdravu namirnicu, dobivenu kroz uzgojno – proizvođački proces «od polja do stola», prepoznato je na domaćem, ali i stranom tržištu. Svi Cekin proizvodi imaju izvozni kontrolni broj za tržište Europske unije, ali i brojne certifikate kao i osvojene međunarodne nagrade za kvalitetu.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here