Čarli – prepoznatljiv hrvatski identitet i kvaliteta

55

carli-range-nove-s-odsjajem-largeSvi Čarli deterdženti za ručno pranje posuđa su Ph neutralni, biološki razgradljivi te ekološki prihvatljivi

Čarli je na hrvatskom tržištu i tržištu regije prisutan već 36 godina, a iako se tijekom godina razvijao u skladu sa svjetskim trendovima, ipak je zadržao prepoznatljiv hrvatski identitet i kvalitetu.

Osvježeni Čarli asortiman sadrži pet vrsta proizvoda u novom ruhu, sa snažnijom formulom, izdašnijom pjenom i novim mirisima. Svi Čarli proizvodi su Ph neutralni, biološki razgradljivi te ekološki prihvatljivi.

Dio asortimana poseban naglasak stavlja na njegu kože prilikom pranja i ti proizvodi sadrže biljne ekstrakte i dermatološki su testirani.

U listopadu 2010. godine na tržište je lansiran novi Čarli Proderma s vitaminima B i E za dodatnu njegu ruku.

«Na tržištu sredstava za ručno pranje posuđa najprodavanija pakiranja su i dalje ona od 500 ml, iako je zamjetan rast ekonomičnih pakiranja od 1,5 l. S obzirom na opću situaciju i pad potrošačke moći, bilježi se porast prodaje privatnih robnih marki, ali postoje i oni kupci koji ostaju lojalni prepoznatljivim hrvatskim brendovima. Upravo za njih smo u zadnje dvije godine imali nekoliko snažnih akcija kako bi omogućili povoljnije cijene i dodatnu vrijednost. Znamo da naši kupci to cijene i prepoznaju, jer udio brenda Čarli je i ove godine u porastu», ističe Milica Damjanović iz marketinga Labud d.o.o..

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here