Crveni tepih za posjetitelje Avenue Malla za Valentinovo

84

daniel-delale-ana-stunic-avenue-mall-ftdOvog Valentinova Avenue Mall postaje najduža ljubavna šetnica u Hrvatskoj, poručuju iz tog trgovačkog centra

Povodom nastupajućeg Dana zaljubljenih zagrebački shopping centar Avenue Mall za svoje je posjetitelje pripremio posebni ugođaj – kroz cijeli Centar, na više od 2000 kvadratnih metara, stavljen je najveći crveni tepih u Hrvatskoj, a simbolično otvorenje obilježili su voditelji popularne televizijske emisije “Red Carpet”, Ana Stunić i Danijel Delale.

Postavljanjem crvenog tepiha Avenue Mall želi počastiti i nagraditi svoje posjetitelje za povjerenje koje mu svakodnevno ukazuju, kaže se u priopćenju.

U sklopu akcije, svi posjetitelji će u subotu, 12.veljače, dobiti i ‘osobnog asistenta’ koji će umjesto njih rezervirati termin kod frizera, podići karte za kino ili odnijeti namirnice iz trgovine do automobila, poručuju iz Avenue Malla.

“Dosta vam je svakog Valentinova slušati da niste dovoljno kreativni s poklonima? Nedostaje Vam ideja? Iskažite svoju ljubav na originalan način i ne brinite jer će Vam Avenue Mall pomoći. U prizemlju centra nalazit će se luk od crvenih balona na koji će posjetitelji moći upisati svoje i ime voljene osobe, a na sam Dan zaljubljenih Avenue Mall će zaljubljene balone poslati na let iznad Zagreba”, ističe se.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here