Frutek dječje kašice sa 17 različitih okusa

112

breskva-riz-shbFrutek dječje kašice na tržištu su prisutne više od 25 godina, a program obuhvaća 17 različitih okusa. Kašice su proizvedene isključivo od najkvalitetnijih prirodnih sirovina, obogaćene su vitaminom C te ne sadržavaju konzervanse, umjetna bojila i arome.

Na tržištu su dostupne u čašicama od 120 i 190 grama, a nalaze se na policama dm-a, Mercatora, Bille, Spara, Getroa, Metroa, Kauflanda, drugih većih trgovačkih lanaca te malih nezavisnih trgovina i ljekarni diljem Hrvatske.

Tržišni udio Frutek kašica kreće se oko 20 posto.

Fructal je nedavno na tržište lansirao obnovljenu liniju nježnih dječjih kašica Frutek koja je nadopunjena i posve novom linijom proizvoda – BIO Frutek.

Kašice BIO Frutek namijenjene su djeci starijoj od 4 mjeseca te ne sadržavaju dodatni šećer, gluten, konzervanse, bojila i arome.

“Proizvodi BIO Frutek s obzirom na ekološki standard dodatno se kontroliraju, a kvaliteta je potvrđena BIO certifikatom neovisne ovlaštene kontrolne organizacije kojom se potvrđuje usklađenost proizvodnje, prerade, pakiranja, skladištenja i transporta ekoloških proizvoda i namirnica s valjanim međunarodnim i slovenskim propisima za ekološku poljoprivredu”, objašnjava Danijela Kamberović, brend menadžerica za Frutek kašice iz tvrtke Orbico, distributera Fructala za Hrvatsku.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here