Holsten: Njemačka kvaliteta za hrvatske ljubitelje piva

176

holsten-2l-largeCarlsberg Croatia je na hrvatsko tržište lansirala Holsten, njemački pivski brend iznimne kvalitete čija tradicija seže u daleku 1879. godinu, a zahvaljujući ekonomičnosti PET boce od 2 litre, hrvatskim su potrošačima ta pivska tradicija i kvaliteta dostupnije no ikada.

Početkom godine Carlsberg Croatia započela je proizvodnju internacionalnog pivskog brenda Holsten te svoj asortiman obogatila još jednim visokokvalitetnim proizvodom.

Holsten je njemačko pivo iznimne kvalitete, čija tradicija seže u daleku 1879. godinu kada je hamburška pivovara Holsten – Brauerei  proizvela prve količine tog visokocijenjenog piva. O toj bogatoj tradiciji i pomno kontroliranim procesima proizvodnje simbolično svjedoči i logotip s likom viteza, kao zaštitnika kvalitete Holstena.

Holsten je osvježavajuće i lagano lager pivo na bazi ječmenog slada, s 4,5% alkohola te 42 kcal na 100 ml. Zlatno je žute boje, a u njegovom okusu  prevladava bogatstvo i slatkoća ječma, uz blagu gorčinu koja u ustima ostaje nakon ispijanja.

Na hrvatskom se tržištu Holsten prodaje samo u trgovinama, a zahvaljujući ekonomičnosti pakiranja hrvatskim su potrošačima njemačka pivska tradicija i kvaliteta dostupniji no ikad. Naime, Holsten je dostupan u PET boci od 2 litre čija je preporučena maloprodajna cijena 15,99 kuna.

2 COMMENTS

  1. članak vam je super ali u moru istih takvih bezlicnih se izgubio kao guska u magli clanak bi vam trebio biti tako dobar da mi sline pocure na vase pivo a ne da od clanka za pet minuta zaboravim i kako vam se brend zove

  2. Ovaj je brend mene na prosjački štap dotjero, još uvijek imam njihovih promiđbenih materijala koje uredno gledam i divim im se , a kvaliteta piva je neupitna.Tko god ga nije probao šteta, neka prvom prilikom proba samo neka proba i premium a ne ovo teretno jer ovo i nije blizu original kvaliteti i to onoj iz uvoza a ne ovo što ovdje mučkaju…. propali uvoznik

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here