Izvučeni dobitnici velike nagradne igre Konzuma

konzum-marijana-mikulic-ni-izvlacenje-largeKonzum je nagradio najsretnijeg kupca s 200.000 kuna, a 10 kupaca osvojilo je putovanja u Istanbul i druženje s Halitom Ergencom

Sofija Rozić iz Zatona Velikog kraj Dubrovnika sretna je dobitnica 200.000 kuna na Go! potrošačkoj kartici Zagrebačke banke u sklopu nedavno završene velike Konzumove nagradne igre.

Pristiglo je više od 700.000 nagradnih kupona među kojima je glumica Marijana Mikulić, koja je uz Halita Ergenca i Berguzar Korel bila zaštitno lice kampanje „Konzum ostvaruje Vaše snove“, izvukla 10 sretnih dobitnika koji su osvojili nagradno putovanja za dvije osobe u Istanbul sa džeparcem od 2.000 kuna na potrošačkoj kartici.

Dobitnici će nagradno putovanje ostvariti u periodu od 10. do 13. veljače, a uz druženje s glumcem Halitom Ergencom imat će priliku posjetiti lokacije na kojima se snimala serija „1001 noć“.

U nagradnoj igri sudjelovalo se kupnjom iznad 50 kuna u Konzumovim prodavaonicama u razdoblju od 06. prosinca 2010. do 20. siječnja 2011. godine, a sa sakupljenih pet naljepnica na nagradnom kuponu svaki kupac mogao je sudjelovati neograničen broj puta.

Imena dobitnika ovih vrijednih nagrada objavljena su na službenim stranicama Konzuma.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *