Izvučeni dobitnici velike nagradne igre Konzuma

102

konzum-marijana-mikulic-ni-izvlacenje-largeKonzum je nagradio najsretnijeg kupca s 200.000 kuna, a 10 kupaca osvojilo je putovanja u Istanbul i druženje s Halitom Ergencom

Sofija Rozić iz Zatona Velikog kraj Dubrovnika sretna je dobitnica 200.000 kuna na Go! potrošačkoj kartici Zagrebačke banke u sklopu nedavno završene velike Konzumove nagradne igre.

Pristiglo je više od 700.000 nagradnih kupona među kojima je glumica Marijana Mikulić, koja je uz Halita Ergenca i Berguzar Korel bila zaštitno lice kampanje „Konzum ostvaruje Vaše snove“, izvukla 10 sretnih dobitnika koji su osvojili nagradno putovanja za dvije osobe u Istanbul sa džeparcem od 2.000 kuna na potrošačkoj kartici.

Dobitnici će nagradno putovanje ostvariti u periodu od 10. do 13. veljače, a uz druženje s glumcem Halitom Ergencom imat će priliku posjetiti lokacije na kojima se snimala serija „1001 noć“.

U nagradnoj igri sudjelovalo se kupnjom iznad 50 kuna u Konzumovim prodavaonicama u razdoblju od 06. prosinca 2010. do 20. siječnja 2011. godine, a sa sakupljenih pet naljepnica na nagradnom kuponu svaki kupac mogao je sudjelovati neograničen broj puta.

Imena dobitnika ovih vrijednih nagrada objavljena su na službenim stranicama Konzuma.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here