Jar – lider kategorije sredstava za ručno pranje posuđa

112

jar-lemone-500ml-supersonic-lowresPrema podacima agencije AC Nielsen Jar zauzima gotovo trećinu ukupnog tržišta

Jar je vodeća robna marka među deterdžentima za ručno pranje posuđa u Hrvatskoj, a dostupan je u šest mirisnih varijanti: Pomegranate and Red Orange, Apple, Orange&Lemongrass, Chamomile&Vitamin E Sensitive, Tea Tree&Mint Sensitive i Lemon.

Svi proizvodi dolaze u četiri veličine pakiranja (500 ml, 750 ml, 1000 ml, 1500 ml), a najpopularnije i najprodavanije varijante su Lemon i Tea Tree&Mint.

Upravo su Tea Tree&Mint i Chamomile&Vitamin E namijenjeni potrošačima koji traže deterdžent za ručno pranje posuđa nježan prema rukama.

Polovina poslovanja Jara odvija se u segmentu malih pakiranja od 500 ml, koja su i najdostupnija krajnjim potrošačima jer se nalaze u gotovo svim trgovinama mješovite robe.

Trećina ukupne kategorije otpada na segment proizvoda od 1 l, dok se ostatak odnosi na veličine pakiranja od 1,5 l i 750 ml.

Prema podacima agencije AC Nielsen, Jar je vodeći deterdžent za ručno pranje suđa nekoliko posljednjih godina, a obuhvaća gotovo trećinu ukupnog tržišta.

“Kontinuiranom inovacijom i uvođenjem novih varijanti Jar nastoji zadovoljiti sve potrebe potrošača u kategoriji deterdženata za ručno pranje posuđa”, objašnjava Zoran Kosanović, brend menadžer iz P&G-a.

1 COMMENT

  1. Gledam tv svaki dan i već me nervira zakaj uvjek oni adamići moraju bit na reklami zašto nebi bio netko drugi?

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here