Killzone 3 u Tisak media centru

59

killzoneZa uživanje u virtualnoj borbi na PlayStation 3 konzoli, igra Killzone 3 apsolutni je hit, a u Tisak media centrima moći će se kupiti od 28. veljače po cijeni od 549 kuna, a oni koji to žele svoj primjerak mogu rezervirati već danas, priopćeno je danas iz TMC-a.

Killzone 3 collector’s edition nudi mnoštvo dodatnih sadržaja poput otključanih svih oružja i sposobnosti, dvostruki XP za prva 24 sata multiplayer igranja, tri dodatna boda za korištenje svih oružja i sposobnosti, dvije bonus Killzone 2 mape, ekskluzivnu Killzone 3 dinamičnu temu te Killzone 3 soundtrack.

Također, Tisak media u svojoj ponudi ima i računalo Scorpion SX 90, 500 GB po posebnoj cijeni od 3499 kuna te miš Razer Abysuss Gaming koji dolazi uz gratis USB stick od 4 GB, a namijenjen je gamerima koji zahtijevaju kvalitetu, pouzdanost i performanse.

Ponudu upotpunjavaju i podloga za miš Razer Goliathus Speed Fragged Edition (99 kn), i tipkovnica Razer Arctosa koja reducira latenciju i omogućava bolji odaziv prilikom kritičnih akcija i igranja (349 kn).

1 COMMENT

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here