Kozmo natječaj za naslovno lice kataloga

60

kozmo-lice-naslovnica-katalog-largeNa naslovnici sljedećeg kataloga drogerije Kozmo naći će se lik pobjednice posebnog Facebook natječaja koji je započeo 15. veljače i traje sve do 15. ožujka.

Na natječaj za Kozmo djevojku mjeseca mogu se prijaviti sve zainteresirane djevojke koje žele biti zaštitno lice Kozmo kataloga u travnju, a pobjednicu će izabrati sami Facebook fanovi svojim glasovima.

Dosad je zaprimljeno gotovo 1000 prijava. Pobjednicu će za snimanje pripremiti i našminkati vrhunski vizažisti iz Ministry of Beauty – Make up Academy.

„U skladu s našim sloganom ‘Gdje je sve po mom’, željeli smo našim vjernim kupcima i fanovima na Facebook stranici omogućiti i da sljedeću naslovnicu kataloga kreiraju prema svojim željama. Osobito nas veseli suradnja s vrhunskim vizažistima Borisom Čavlinom i Silvom Stojanović iz Ministry of Beauty na ovom, ali i drugim projektima kojima ćemo uskoro iznenaditi naše kupce“, istaknula je Ana Svetina, voditeljica odnosa s javnošću Kozmo drogerija.

Ujedno je istaknula kako Kozmo na Facebooku broji više od 41 tisuće fanova, čime drži prvu poziciju na tržištu drogerija u Hrvatskoj, pa stoga ne iznenađuje velik interes djevojaka za ovu akciju.

Osim pobjednice natječaja, Kozmo će nagraditi i 10 djevojaka s najvećim brojem glasova make-up paketima i paketima proizvoda iz ponude Kozmo drogerija.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here