Najljepši pokloni za Valentinovo u Tisak media centrima

227

plisani-magnet-srceTisak Media Centar predstavlja ponudu prigodnih darova povodom nadolazećeg Dana zaljubljenih.

Okvir za slike You and me u crvenoj boji ljubavi najljepša je uspomena na trenutke provedene s voljenom osobom (29,90 kn). Uz plišani magnet u obliku srca (Tisak media centar, 14,90 kn) ide i odgovarajuća čestitka (od 19,90 kn).

Ispijanje jutarnje kave za nju i njega bit će poseban doživljaj uz set od dvije šalice u obliku srca (29,90 kn).

Svijeće su nezaobilazan detalj za svaku romantičnu večeru – poput velike svijeće u obliku srca sa zlatnim šljokicama (16,90 kn). Uz set od dvije svijeće u staklenoj čaši (34,90) na dar dobivate i privjesak za ključeve.

Za romantične trenutke uz voljenu osobu izaberite CD naslova “Najljepše ljubavne pjesme” domaćih izvođača – Olivera, Severine, Vanne, Novih fosila i Harija Rončevića (49,90 kn).

Samsung S5230 u Simpa paketu s kamerom od 3,0 megapiksela i TFT zaslonom osjetljivim na dodir – crni za njega i pink za nju (598,00 kn).

Romantične priče na filmu savršen su izbor za trenutke opuštanja uz voljenu osobu bilo da se radi o romantičnoj drami ili komediji; izaberite jedan od DVD naslova: Osmijeh Mona Lise, Ljubimica Amerike, P.S. Volim te, Ljubav u velikom gradu, Neka druga ljubav, Milijunaš s ulice (24,90 kn).

Knjiga je savršen poklon za svaku priliku, a za Dan zaljubljenih odaberite ljubavne teme poput Žene vremenskog putnika Audrey Niffenegger (49,50 kn).

Od ostalih naslova poklon kojem će se svatko razveseliti bit će Velika svjetska rock enciklopedija Zlatka Galla (249,00 kn), Vrhunska čokolada Arnaud Delmontela i Davida Battya (199,00 kn) ili Savršeni zavodnik Olivera Kuhna (62,50 kuna).

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here