Nesvakidašnjom akcijom Metro promovirao robnu marku Aro

31

aro-covjek-zagreb-largeU sklopu promotivne akcije trgovačkog lanca Metro danas je u središtu Zagreba, Rijeke i Splita prošetao muškarac zamotan u beskonačno dugačak popis za shopping koji mu je, kako kažu u Metrou, “pripremila njegova draga supruga – a na popisu se nalaze samo Aro proizvodi”.

Tijekom svoje šetnje «Aro čovjek» je prolaznicima dijelio proizvode koji su se našli na popisu. U Zagrebu je u današnjoj dvosatnoj šetnji krenuo s Cvjetnog trga te obišao frekventne lokacije kao što su Bogovićeva ulica, Trg bana Jelačića, Tkalčićeva i Dolac. U Rijeci se akcija odvijala na Korzu i okolnim ulicama u pješačkoj zoni, dok su građani Splita “Aro čovjeka” imali priliku vidjeti na Novoj rivi, Dioklecijanovoj palači i Marmontovoj ulici.

Aro je robna marka trgovačkog lanca Metro koja u širokom asortimanu nudi proizvode uz optimalan odnos kvalitete i cijene. Riječ je o prehrambenim i neprehrambenim proizvodima – od osnovnih namirnica, bezalkoholnih pića, slatkiša, mesnih prerađevina, deterdženata, kozmetičkih proizvoda pa sve do raznih proizvoda za kućanstvo.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here