Omjer cijene i kvalitete: Argument br. 1 za kupnju

54

oglas-bba-ozujak-printPogotovu u današnje vrijeme, kada cijene pojedinih namirnica rastu iz dana u dan, važno je informirati potrošače o proizvodima koji im donose najbolji omjer cijene i kvalitete.

Stoga je danas započela fokusirana promotivna kampanja s ciljem informiranja i dodatnog educiranja potrošača o vrijednosti i značenju Best Buy Award tekstualne, kružne i informacijske aureole.

Best Buy Award nagrada jedinstvena je na tržištu certificiranja i nagrađivanja upravo po svojoj kružnoj tekstualnoj aureoli koja daje potpunu informaciju potrošaču o tome u kojoj je kategoriji određeni proizvod ili usluga osvojio prvo mjesto i time zaslužio prava za Best Buy Award nagradu.

Za svaku istraženu kategoriju, Best Buy Award nagradu i certifikat može nositi samo jedan proizvod odnosno usluga – ona koja je u toj kategoriji osvojila najveći broj glasova hrvatskih potrošača – mjereno prema inovativnoj DEEPMA – Best Buy Award metodi koju provodi Centar za istraživanje tržišta GfK.

Na osnovu pobjede u određenoj istraženoj kategoriji, certificirani proizvod dobiva jedinstvenu Best Buy Award medalju s kružnim tekstom koji označava upravo tu kategoriju u kojoj je osvojena pobjeda.

Na taj način, primjerice, Dukat jogurti (i samo Dukat jogurti) nose na hrvatskom tržištu oznaku “Best Buy Award – Jogurti najboljeg omjera cijene i kvalitete”.

Vindijino mlijeko, jedino na tržištu za godinu 2010/2011 može nositi oznaku “Best Buy Award – Mlijeko najboljeg omjera cijene i kvalitete”.

Podravkine konzerve s gotovim jelima jedine u Hrvatskoj nose tekstualnu Best Buy Award aureolu s oznakom “Best Buy Award – gotova jela najboljeg omjera cijene i kvalitete”.

Da potrošači i te kako o tome vode računa govore i rezultati istraživanja prema kojemu čak 64% hrvatskih kupaca izjavljuje da bi radije kupilo proizvod ili koristilo uslugu koja na sebi nosi prestižnu “Best Buy Award” medalju.

Među ostalim nositeljima Best Buy Award medalje posebno se ističu Konzum, Vegeta, Ledo, Jamnica, Zvijezda, City Center One, Dr. Oetker, Bauhaus, Intersport, PIK Vrbovec, Neckermann, NIVEA itd..

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here