Preko radija do zaposlenja u Kozmu

22
andelka-krpes
Anđelka Krpes

Da se do posla može doći i neuobičajenim putovima, pokazuje i ovotjedni primjer Anđelke Krpes koja se zaposlila u novoj, ukupno 59. prodavaonici lanca drogerija Kozmo.

Naime, suprug gospođe Krpes, Nenad, započeo je protekloga tjedna s inicijativom traženja posla za svoju suprugu te se obratio radijskoj postaji Antena Zagreb i zamolio da se njen životopis nađe u eteru i bude dostupan potencijalnim poslodavcima.

To je naišlo na pozitivnu reakciju lanca drogerija Kozmo koji je gospođi Krpes, inače majki dvoje djece, ponudio zaposlenje u svojoj novootvorenoj prodavaonici u Zagrebu.

„Izuzetno nam se svidjela hrabrost i domišljatost slušatelja Antene Zagreb pa smo gospođu Anđelku Krpes odmah pozvali na razgovor za posao s ostalim kandidatima koji su se prijavili, a s obzirom da se posebno istaknula, sa zadovoljstvom smo je zaposlili“, rekao je predsjednik Uprave Kozma Entoni Sošić, koji se javio izravno u eter Antene Zagreb.

Vijest o svom novom radnom mjestu gospođa Krpes tako je saznala na neuobičajen način – putem etera.

Kozmo i u 2011. planira otvaranje novih drogerija u mnogim hrvatskim gradovima, ali i manjim mjestima te na otocima, pa je procjena da će do kraja godine otvoriti još stotinjak radnih mjesta, ističu iz tog lanca.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here