Preko radija do zaposlenja u Kozmu

andelka-krpes

Anđelka Krpes

Da se do posla može doći i neuobičajenim putovima, pokazuje i ovotjedni primjer Anđelke Krpes koja se zaposlila u novoj, ukupno 59. prodavaonici lanca drogerija Kozmo.

Naime, suprug gospođe Krpes, Nenad, započeo je protekloga tjedna s inicijativom traženja posla za svoju suprugu te se obratio radijskoj postaji Antena Zagreb i zamolio da se njen životopis nađe u eteru i bude dostupan potencijalnim poslodavcima.

To je naišlo na pozitivnu reakciju lanca drogerija Kozmo koji je gospođi Krpes, inače majki dvoje djece, ponudio zaposlenje u svojoj novootvorenoj prodavaonici u Zagrebu.

„Izuzetno nam se svidjela hrabrost i domišljatost slušatelja Antene Zagreb pa smo gospođu Anđelku Krpes odmah pozvali na razgovor za posao s ostalim kandidatima koji su se prijavili, a s obzirom da se posebno istaknula, sa zadovoljstvom smo je zaposlili“, rekao je predsjednik Uprave Kozma Entoni Sošić, koji se javio izravno u eter Antene Zagreb.

Vijest o svom novom radnom mjestu gospođa Krpes tako je saznala na neuobičajen način – putem etera.

Kozmo i u 2011. planira otvaranje novih drogerija u mnogim hrvatskim gradovima, ali i manjim mjestima te na otocima, pa je procjena da će do kraja godine otvoriti još stotinjak radnih mjesta, ističu iz tog lanca.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *