Prljavo Kazalište u Outletu Sveta Helena

88

merlin-outlet-svhelena-vitezovi-wideKlub Merlin u Outletu Sveta Helena organizira koncert Prljavog kazališta, jednog od najpoznatijih i najuspješnijih domaćih bendova.

Koncert će se održati u petak 4. veljače s početkom u 22 sata, a cijena ulaznice za ovaj glazbeni događaj iznosi 50 kuna.

Outlet Sveta Helena prvi je i jedini outlet centar u Hrvatskoj koji svojim posjetiteljima, osim najpovoljnijeg shoppinga po sniženim outlet cijenama, nudi i mogućnost zabave u večernjim satima.

Noćni klub Merlin otvoren je u outletu krajem prosinca prošle godine, svojim uređenjem podsjeća na moderni dvorac iz 21. stoljeća, a površinom većom od 600 m2 jedan je od najluksuznijih klubova u okolici.

Prljavo kazalište jedan je od najpoznatijih i najuspješnijih pop rock bendova u Hrvatskoj čiji počeci sežu u 1977. godinu, a s 13 objavljenih studijskih albuma svrstavaju se među najutjecajnije bendove uz čiju su glazbu odrastale generacije.

Ulaznice ua koncert posjetitelji mogu kupiti  na blagajni kluba na dan koncerta od 22 sata ili rezervirati na broj 091 3788 596.

Kako izgleda klub Merlin pogledajte u galeriji:

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here