Pur deterdženti za pranje posuđa i u pakiranju od 4,5 l

46

PUR Power Crystals 750g/650ml BLPur deterdženti za ručno pranje posuđa dolaze u pakiranju od 500 ml, 650 ml, 1 l, 1,5 l te u velikom pakiranju od 4,5 l koje je prvenstveno namijenjeno potrošačima u HORECA kanalu, ali i širem tržištu jer može služiti kao nadopuna manjeg Pur pakiranja u kućanstvu.

Glavne i najprodavanije veličine u kategoriji su od 500 ml i 1 l. Pur asortiman deterdženata za ručno pranje posuđa donedavno se dijelio na dva segmenta: Power segment, u kojem je glavna namjena proizvoda uklanjanje masnoće i prljavštine, te Balsam segment, koji uz osnovnu formulu za uklanjanje masnoće sadržava i sastojke za njegu kože ruku.

Unutar ta dva asortimana nude se Lemon, Apple i Lavender varijanta u Power segmentu te Aloe Vera, Blue Minerals i Hands&Nails varijanta u Balsam segmentu.

“Purov asortiman je od prosinca 2010. obogaćen novim proizvodom – Pur Power Crystals, koji je otvorio potpuno novi segment u kategoriji ručnog pranja posuđa. Ovaj deterdžent za ručno pranje posuđa koristi tehnologiju kristala s efektom rastvaranja masnoće i sadrži viskozni Power gel koji ostaje na spužvi četiri puta duže u usporedbi s običnim deterdžentima za pranje posuđa”, objašnjava Ana Kljaić iz Henkela.

Pur Power Crystals deterdženti za ručno pranje posuđa dostupni su u tri mirisne varijante: Power Crystals Blue, Yellow i Green, u pakiranju od 650 ml.

Prema podacima iz listopada 2010. tržišni udio Pura na hrvatskom tržištu iznosi više od 22 posto, a očekivanja za 2011. godinu su dodatno optimistična upravo zbog Pur Power Crystalsa, koji je zasad naišao na odlične reakcije potrošača.

U planu su snažna marketinška kampanja te akcije na prodajnim mjestima gdje će hostese demonstrirati snagu novog Pura Power Crystals.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here