SviPopusti.hr – grupni popusti na jednom mjestu

204

svi-popusti-hr-midiKoncept grupne kupovine nov je fenomen, star tek nešto više od dvije godine, kada je u Chicagu pokrenut najveći portal za grupnu kupnju na svijetu – Groupon.com

Novopokrenuti portal SviPopusti.hr objedinjava kompletnu ponudu svih stranica za grupnu kupovinu odnosno grupne popuste u svim gradovima u Hrvatskoj.

Pojam “grupni shopping” uključuje sve ponude s popustima od 50% pa sve do 90%, a novi portal omogućava cjeloviti pregled svih dostupnih grupnih popusta u Hrvatskoj na jednom mjestu, razvrstanih prema gradovima u kojima se ponude nude.

Na taj način posjetiteljima se štedi vrijeme (nije potrebno pregledavati 15-ak postojećih portala), štedi se prostor u e-mail sandučiću (nije potrebno primati 15-ak e-mail poruka dnevno) te je mnogo lakše uočiti i odabrati zaista vrijedne i atraktivne dnevne ponude koje se redovito pojavljuju među brojnim nekreativnim i jednoličnim grupnim popustima.

Osim toga SviPopusti.hr nudi i pregled ljestvice popularnosti hrvatskih grupnih portala na društvenoj mreži Facebook (na kojoj se temelji većina njihovih promotivnih kampanja) te svakodnevno objavljuje vijesti o zanimljivim grupnim ponudama, zanimljivim prodajnim rezultatima kao i o trendovima iz svijeta grupne kupovine općenito.

Koncept grupne kupovine relativno je novi fenomen, star tek nešto više od dvije godine kada je u Chicagu pokrenut najveći portal za grupnu kupnju na svijetu – Groupon.com. Od tada se ovaj koncept zbog svoje iznimne atraktivnosti (grupni popusti od 50%-90%) širi nevjerojatnom brzinom po svijetu.

Groupon je trenutno najbrže rastuća online tvrtka u SAD-u, a nedavno je odbila Googleovu ponudu za preuzimanje vrijednu čak 6 milijardi dolara. U Hrvatskoj je pak velika popularnost ovog koncepta dovela do ogromnog rasta online kupovine koja je sve do nedavno bila zanemariva u odnosu na klasičnu kupnju. (eZadar)

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here