U Zagrebu održan Mystery shopping dan

42

heraklea-7ms-dan-ftd„Osigurajmo rast hrvatskog turizma“ bila je tema 7. po redu Mystery shopping dana koji se, u organizaciji agencije Heraklea te pod pokroviteljstvom Ureda predsjednika RH i Hrvatske gospodarske komore, održao danas u zagrebačkom hotelu Antunović.

Konferencija se primarno bavila načinima i mogućnostima za poboljšanje kvalitete usluge u bankarskoj, osiguravajućoj i turističkoj djelatnosti. U okviru predavanja predstavljeni su i primjeri uspješnih tvrtki koje su u svoje poslovanje integrirali tehniku mystery shoppinga i tako unaprijedili uslugu te povećali prihode.

Danica Kozica iz Erste&Steiermärkische banke objasnila je pozadinu i rezultate koncepta “Jer nam je Vaše mišljenje na prvom mjestu”, dok je Anđelka Braica iz Euroherc osiguranja objasnila tko su to i kakvi su tajni osiguranici, navode iz Heraklee.

U dijelu programa posvećenom turizmu i hotelijerstvu Damirka Petrović iz poduzeća Radilica pokazala je kako se može uspostaviti i koristiti kontakt centar u turizmu, a Ninoslav Kikaš iz hotela Regent-Esplanade te Srećko Sulić iz hotela Antunović prikazali su kako su različitim metodama mystery shoppinga unaprijedili svoje poslovanje.

Koncepcija speeddating networkinga predstavljena je u okviru radionice tvrtke Creativa.

Konferencija je i ove godine provedena uz koncept Vrijednost za novac te su sudionici po njenom završetku odlučili o iznosu kotizacije koji će uplatiti, sukladno vrijednosti koju su dobili na konferenciji.

Nagrada za posvećenost kvaliteti usluge za 2010. godinu pripala je Erste&Steiermärkische banci, ističe se u priopćenju Heraklee.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here