Započeo mobilni casting za regionalnu kampanju Cockte

35

cockta-kampanja-ftdCocktini mobilni timovi započeli su, u sklopu velike Nevergreen regionalne kampanje, potragu za ljubiteljima vampira po ulicama najvećih gradova u regiji.

Nakon što su jučer Cocktini party vampiri zaposjeli Ljubljanu, danas čitav dan haraju ulicama Osijeka, u blizini fakulteta, popularnih kafića i trgova, tražeći kandidate za uloge u Cocktinoj TV reklami i web serijalu Nevergreen koji će se snimati krajem ožujka, priopćeno je danas iz Droga Kolinske, vlasnika brenda Cockta.

Zabavni mobilni timovi traže posebne mlade ljude koji će u reklami oživjeti šest Cocktinih vampira iz zamišljenog grada Nevergreena – Alice, Alonza, Gringa, Kafku, Merlinku i Royal. Svaki od tih likova ima svoju izraženu osobnost i svi zainteresirani za uloge moraju odabrati konkretan lik za koji se prijavljuju.

Osim direktno kod mobilnih timova, zainteresirani mogu slati svoje video uratke putem web stranice www.cockta.eu ili Cocktine facebook stranice, a mogu doći i na nastup uživo na središnjem casting partyju koji će se održati 11. ožujka u Zagrebu.

Tu će moći izvesti svoju točku pred glavnim Cocktinim vampirima – žirijem u kojem sjede Ella Dvornik, zvijezda u usponu, Sergej Trifunović, srpski glumac i voditelj te Aleksandar Radivojević, srpski redatelj.

Cocktini mobilni timovi će 24. i 25. veljače biti u Splitu, 4. i 10. ožujka u Zagrebu te 6. ožujka u Rijeci.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here