Zvir izvozi vodu na arapska tržišta

37

zvir-voda-punionica-midiGodišnje će se izvoziti približno tri milijuna litara vode Vira na tržišta Saudijske Arabije, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Omana, Kuvajta, Katara i Bahreina

Punionica vode i sokova Zvir potpisala je višegodišnji ugovor s inozemnim partnerom, temeljem kojeg planira, počevši od lipnja 2011. godine, godišnje izvoziti približno tri milijuna litara vode Vira na tržišta Saudijske Arabije, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Omana, Kuvajta, Katara i Bahreina.

Kako kaže direktor Zvira Emanuel Ivković, u posljednjih šest mjeseci flaširana voda Vira prošla je nužne analize i postupak ishodovanja svih potrebnih dozvola i certifikata koji su još jedanput potvrdili visoku kvalitetu prve flaširane riječke vode.

“Trenutno smo u završnoj fazi izrade grafičkih rješenja za etiketu pripremljenu u skladu sa zahtjevima arapskog tržišta. Navedenim ugovorenim količinama popunit će se dio slobodnih kapaciteta punionice Zvir, te će se omogućiti daljnji razvoj i unapređenje vlastitog proizvodnog programa”, najavljuje Ivković.

Podsjetimo, Punionica vode i sokova Zvir s proizvodnjom je započela u svibnju 2006. godine, a locirana je 200 metara od izvorišta.

U posljednje je vrijeme punionica Zvir aktualna i zbog najave uprave Podravke da će u njoj puniti manji dio programa Lera koji neće odseliti u Lipik, te da će upravo tu posao naći desetak radnika Lera. No, ovu nam informaciju Ivković nije želio ni potvrditi niti demantirati. (Novi list)

1 COMMENT

  1. nadam se da će taj famozni lipanj 2011. godine doći što prije da punionica vode Zvir plasira svoju vodu Viru na arapsko tržište…. te se također iskreno nadam da će onda napokon i njima svanuti sunce pa će se NAPOKON udostojiti ispaliti zaostale plaće svojim iscrpljenim radnicima.
    p.s. itako se vlasnici ponašaju obijesno kao da već odavno žive u Kataru,a zanemaruju i krše temljna ljudska prava svojih radnika… do skorog pisanja, veliki pozdrav

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here