Centar Cascade: Popusti od 50% na Bikkembergs obuću

94

bikkembergs_cizme-midiTijekom ovoga vikenda trgovina Zeis House u Centru Cascade u Tkalčićevoj ulici za posjetitelje organizira posebno proljetno sniženje od 50 posto na obuću poznate marke Bikkembergs, priopćeno je danas iz tog trgovačkog centra.

U širokoj ponudi trgovine Zeis House moći će se pronaći urbani modeli cipela i tenisica namijenjeni samosvjesnim i sportski osviještenim ženama i muškarcima koji se žele osjećati udobno u obući, a pritom izgledati trendi i sa puno stila.

Osnivač i kreativno ime koje stoji iza ovog svjetski poznatog brenda je Dirk Bikkembergs, Belgijanac koji inspiraciju za stil života i odijevanje ljudi širom svijeta pronalazi u nogometu.

Stoga, ne čudi činjenica da je za dolazak ovog branda u Hrvatsku zaslužan jedan poznati hrvatski nogometaš. Iako više ne igra aktivno, bivši nogometaš Milan Rapaić pokazao je da nikako ne namjerava otići iz najvažnije sporedne stvari na svijetu dovođenjem na hrvatsko tržište ove sportske modne marke, koju nose gotovo svi talijanski sportaši.

Bikkembergs je posljednjih godina postao jedan od najpoznatijih marki cipela u Europi, a posebice u Italiji i Španjolskoj.

Bikkembergs ulični šik i futuristički dizajn uključuje zanimljive kombinacije boja, volumena i materijala, a sve u želji da se prilagodi životnim aktivnostima pojedinaca u pokretu.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here