Lindt Goldbunny – zlatni zec

279

667118_gold_bunny-milk-100gZa sve sladokusce Lindt donosi najfiniju čokoladu u Uskršnjem ruhu

Stvaranje ukusne čokolade je umjetnost koja zahtijeva izvrsnu spretnost, predanost i strast, a stručnjaci u Lindtu su majstori ove umjetnosti. Već 160 godina oni razvijaju i usavršavaju svoje tajne recepte apsolutnom odanošću.

U ovo je vrijeme Lindt Goldbunny popularniji nego ikad. Već  je godinama zvijezda uspješne priče te za sve ljubitelje čokolade predstavlja simbol Uskrsa.

Priča kaže da je jedan od Lindtovih majstora čokolade u rano proljeće prije 50 godina uočio zeca u svom vrtu. Njegov se sin toliko obradovao zecu te je počeo ogorčeno plakati kada je zec nestao u grmlju.

Dirnut sinovim emocijama, otac je nadošao na sljedeću ideju: napraviti čokoladnog zeca!

Slatki smeđi zec proizveden je od najfinije Lindt mliječne čokolade, s posebnom je pažnjom zamotan u sjajni zlatni omot te je na kraju stavljena  crvena ukrasna vrpca s malim zvoncem oko njegova vrata.

Svojim savršenim okusom, dobivenim odabirom najfinijih sirovina i specifičnim načinom pripreme, Vašim će osjetilima pružiti vrhunski slatki užitak. Simpatično pakiranje čini ovu čokoladu prigodnim i lijepim poklonom kojim možete iskazati svoju pažnju i naklonost dragim osobama.

Provjerite zašto je za sve ljubitelje slastica Uskrs je postao nezamisliv bez Lindt Goldbunny – najfinije Lindt čokolade u uskršnjem ruhu!

Lindt čokoladne zečiće možete pronaći u prodavaonicama DELIIICIJE u Zagrebu (Teslina 7, Importanne centar, Brune Bušića 5, Tkalčićeva 44, Vlaška 58, Vrbik 26), Zaprešiću (West Gate), i Splitu (Ulica hrvatskog narodnog preporoda 7, Morpurgova poljana bb, City Centar one, Joker centar).

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here