Posložite kockice turističkog marketinga na internetu

35

web-strategija-x-4Čak i ako Vaša turistička ponuda nije za područje Jadrana, već ako dolazite iz kontinentalne Hrvatske, Srbije ili Bosne i Hercegovine, pa čak ako ste i iz planinske Slovenije – Vama treba Kolektiva Web::Strategija X– Ugodno popunjeni g. Turizam s temom online prodaje u turizmu.

Bitna je dodatna vrijednost koju upravo Vi pružate svom gostu kroz pravilnu “digitalnu komunikaciju” o kojoj će upravo biti riječi na nadolazećoj regionalnoj konferenciji o turizmu i internetu.

Saznajte kako posložiti kockice internetskog marketinga, te kako se promovirati uz puno efekta, a malo novca. Naučite kako povećati konverziju (tj. pretvoriti posjetitelje Vaše web stranice u nove goste, noćenja i prihod), saznajte kakvu Vam prednost na tržištu pruža kvalitetan web-usability, te kako pristupiti gostima putem interneta na pravi način.

Kolektiva Web::Strategija će Vas također upoznati s vođenjem web-projekata u sektoru turizma te naučiti što je online prodaja u oblaku, te što poduzeti da Vaša internetska trgovina (npr. online booking) ne završi zapuštena kao mnogo web stranica na internetu.

Stručni predavači za online prodaju u turizmu, okupljeni na referentnom mjestu za poslovanje putem interneta – trodnevnom edukativnom događaju Kolektiva Web::Strategija X – Ugodno popunjen gospodin Turizam, pozivaju sve koji se bave prodajom turističkih aranžmana, putovanja i smještaja da se odazovu od 16. do 18. 03. 2011. (od srijede do petka) u Hypo centru i VMD zgradi u Zagrebu kako bi saznali za presudne vještine ne samo za poboljšanje prodaje svoje turističke ponude, već i za proširenje ovogodišnje turističke sezone.

Upravo će se na Kolektiva Web::Strategiji X okupiti stručna imena iz svijeta online prodaje u turizmu, kao i poznati internetski marketinški stručnjaci koji će sve sudionike upoznati s činjenicama koje trebaju znati o online tržištu, ali i potrebitim segmentacijama.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here