Pripreme za Ožujsko kup počele audicijom za navijačice

103

plesNa audiciji u Zagrebu danas su birane navijačice za Ožujsko kup, nacionalni turnir u malom nogometu, koji će se u organizaciji Zagrebačke pivovare igrati u 32 grada.

Plesačice je birao žiri koji su činili Ivona Brnelić, Rene Bitorajac i Domagoj Jakopović Ribafish. Odabrane plesačice nastupat će na finalnim utakmicama kupa te će sudjelovati u atraktivnoj kampanji kojom će najavljivati 32 utakmice u 32 grada.

Po uzoru na popularne navijačice američkog nogometa navijačice Ožujsko kupa, osim atraktivnog izgleda, moraju imati i vrhunske plesne sposobnosti s obzirom na zahtjevne plesne točke koje će izvoditi.

Nakon izuzetno uspješnog prošlogodišnjeg Ožujsko kupa, koji je održan samo u kontinentalnoj Hrvatskoj, ove će se godine za 100 tisuća kuna imati priliku natjecati nogometni amateri iz cijele Hrvatske, ističu iz Zagrebačke pivovare.

Kampanja za Ožujsko Kup sa Žujinim navijačicama privlačit će sve zaljubljenike u nogomet već od travnja, a sve informacije o pravilima sudjelovanja na Ožujsko kupu moći će se pronaći na web stranici www.ožujsko.com kao i na službenoj Ožujsko Facebook stranici.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here