Promotivne aktivnosti Podravke – ožujak 2011.

72

podravka_slatki-uskrsnji-darovi-largeTijekom mjeseca ožujka prehrambena kompanija Podravka organizira nekoliko promotivnih aktivnosti za svoje potrošače.

Podravka i Electrolux daruju srcem
Ovog Uskrsa uživajte u slatkim darovima Podravke i Electroluxa. Kupnjom malog kućanskog aparata na akciji na dar dobivate i Podravkin proizvod i knjižicu recepata.

Proizvode potražite u trgovinama Electroluxa i partnera: Konikom, Technomax, Elipso, Technomarket, Frigo, Fliba, Merkur, Mercator i Brodomerkur.

Akcija traje od 21.03. do 20.06. ili do isteka zaliha.

Degustacije proizvoda i prigodna prodaja

eva-tuna-namaz-midPodravka slijedi trendove u prehrani, ali i želje svojih potrošača. Vrhunski namaz blagog okusa tune, lagan za razmazivanje, bez konzervansa, pripremljen od kvalitetnih fileta tuna – Eva tuna namaz novost je u ponudi konzerviranih Eva ribljih proizvoda.

Kako bismo vas bolje upoznali s novim proizvodom koji će zasigurno osvojiti i vaše nepce, tijekom ožujka i travnja na tržištu Hrvatske možete sudjelovati u degustacijama, a nakon što okusite vrhunsku tunu ponesite je kući u pakiranju od 50 g ili 100 g. Provjerite datume degustacija i dodjelu prigodnih nagrada za kupnju Eva tuna namaza.

Muffin je jedan od najpopularnijih kolača u svijetu. Vrlo često mu se dodaje voće, orašasti plodovi, čokolada, vanilija ekstrakt, raznovrsni začini i slično radi poboljšanja ukusa.

Kako bi olakšala pripremu ove omiljene slastice Podravka je na tržište lansirala gotove mješavine i to Dolcela muffins i Čokoladni muffins. Sada nudi i novi Muffins s nadjevom od višanja. Priprema je praktična i vrlo jednostavna.

podravka-puding-nougat-midiA za one koji vole bogati okus lješnjaka u kremastom obliku, Dolcela je pripremila premium izdanje pudinga s neodoljivim okusom nougata.

Puding nougat premium savršen je spoj najfinijih lješnjaka i omiljene čokolade koji se topi u ustima i oduševljava svojim opojnim mirisom i kremastim okusom.

Promotivna prodaja Dolcela proizvoda koji u vaš dom donose slatki dodir fantazije odvija se na odabranim prodajnim mjestima širom Hrvatske, a sami odaberite najbližu lokaciju.

Promo

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here