Tatjana Gerić Podravac imenovana direktoricom prodaje u Makartu

124

Tatjana Gerić Podravac, dosadašnja  direktorica sektora prodaje privatnim korisnicima u T-Mobileu, nova je direktorica prodaje u tvrtki Makart i Makart koja se bavi uvozom i distribucijom poznatih svjetskih proizvođača robe široke potrošnje.

tatjana-geric-podravac-midiU T-Mobileu je bila odgovorna za razvoj, unaprjeđenje i upravljanje prodajom i prodajnim procesima, osmišljavanju i provedbi prodajne strategije, kao i za predviđanje i upravljanje rizicima.

Također, bila je i voditeljica implementacije prvog franšiznog modela poslovanja u T-Mobileu Hrvatska.

Njezina višegodišnja menadžerska karijera započela je u Atlantic grupi, gdje je radila osam godina kao direktorica Sektora unaprjeđenja prodaje i prodaje Montana sendviča te direktorica Regije Zagreb, najveće Atlanticove regije.

U Atlanticovoj Regiji Zagreb bila je zadužena za upravljanje cijelokupnim poslovanjem distributivnog centra Zagreb te glavni pregovarač za ključne kupce maloprodaje.

U svojoj biografiji posebno ističe vođenje projekta izrade prvog company profilea Atlantic Tradea s Bruketom & Žinićem.

U Konzumu je radila kao pomoćnik izvršnog direktora marketinga i prodaje i direktora sektora, gdje je bila zadužena za razvoj dugoročne strategije prodaje, implementaciju politike upravljanja asortimanom te razvoj i uvođenje novih poslovnih procesa. (Lider)

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here