Ulaznice za koncerte i utakmice kupite na Petrolu

82

petrol-benzinska-postaja-midiPetrol je jedini lanac benzinskih postaja koji u prodaji ima ulaznice za koncerte, utakmice i druge zanimljive društvene događaje

Uz najkvalitetnije naftne derivate na Petrolovim benzinskim postajama možete kupovati i ulaznice za velik broj najrazličitijih domaćih i inozemnih koncerata, utakmica i drugih sličnih zabavnih događaja.

Petrol je jedini lanac benzinskih postaja u Hrvatskoj koji u ponudi ima i ulaznice za različite društvene događaje, a to je rezultat ugovora s tvrtkom Eventim, vodećim europskim distributerom ulaznica za razne zabavne događaje uživo.

Požurite zato do najbliže Petrolove benzinske i nabavite karte za spektakl tvorca kultnog britanskog benda Pink Floyd, Rogera Watersa – svjetsku senzaciju The Wall koja u Zagreb dolazi 13. travnja ili pak na vrijeme osigurajte kartu za zagrebačko gostovanje trenutno možda i najveće globalne zvijezde popularne glazbe, Shakire, najavljeno za 10. svibnja.

Na Petrolovim benzinskim postajama u bilo koje vrijeme dana ili noći možete najlakše i najbrže kupiti i karte za koncert muzičkog majstora Joe Cockera ili popularnog benda Bon Jovi koji nam na gostovanje dolaze u svibnju.

U ponudi ima još mnogo stranih i domaćih zvijezda, a da slučajno ne zaboravite nabaviti karte za željeni događaj na Petrolovim benzinskim postajama će vas na istaknutim mjestima uvijek aktualnim popisom informirati o najvažnijim događajima u ponudi. Planiranjem izlaska i dobre zabave na koncertu najugodnije ćete ispuniti vrijeme potrebno za točenje goriva.

U svakom trenutku na benzinskim postajama Petrola možete rezervirati mjesta na nekom od 200-tinjak zanimljivih događaja, koliko ih je otprilike stalno u ponudi Eventima.

Prilikom kupnje ulaznica na Petrolovim postajama možete odabrati i željena mjesta, bilo stajaća ili sjedeća, na događaju koji ste odabrali posjetiti, a sam proces kupnje sa ispisivanjem ulaznica traje svega nekoliko minuta.

Petrol je za vas osmislio jedinstvenu ponudu na hrvatskim cestama s kojom možete uštedjeti vrijeme i izbjeći čekanje u redovima te živciranje zbog ‘ispadanja’ servera prilikom on line kupnje ulaznica – s Petrolovih postaja možete se kući brzo vratiti s rezerviranim mjestom na željenom koncertu ili utakmici te ujedno i punim rezervoarom vrhunskog goriva.

Uz goriva najviše Euro 5 kvalitete, auto plina, plina u bocama i, najnovije u ponudi, ulaznica iz sustava Eventima, ne zaboravite da na Petrolovim benzinskim postajama možete birati i između bogatog asortimana robe široke potrošnje, kao i različite opreme i osnovnih rezervnih dijelova za vozilo – guma, ulja i tekućina, brisača, žarulja i akumulatora.

Grupa Petrol u Hrvatskoj trenutno ima 80 benzinskih postaja.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here