Zvijezda prilozi u gratis pakiranjima

73

zvijezda-prilozi-wideJedini hrvatski proizvođač majoneze i priloga na bazi majoneze, tvrtka Zvijezda iz sastava koncerna Agrokor, pripremila je posebna promotivna gratis pakiranja majoneze, hrena te tartar i hren umaka pred nadolazeće uskršnje praznike.

Zvijezda Delikatesna i Lagana majoneza oplemenit će okuse brojnih specijaliteta. Domaća francuska salata bit će posebnija s dodatkom Zvijezda majoneze koja se ovog proljeća može naći u promotivnom pakiranju sa 120 grama proizvoda gratis.

Hren je nezaobilazna uskršnja delicija koja će upotpuniti okus tradicionalne kuhane šunke i jaja, a pikantnost i miris hrena zasigurno će namamiti dodatne goste za stol.

Obrok serviran uz hren ukusan je i zdrav jer je hren izvor vitamina i minerala te je poznat kao osnaživač imuniteta. Zvijezda Hren sadrži 80% hrena, dok Hren umak sadrži 20% hrena te je najbolji izbor za sve koji se ne žele odreći arome hrena, ali preferiraju blaže začinjena jela.

Za sve koji su priklonjeni laganim i osvježavajućim umacima idealan je Zvijezda tartar. Najpoznatiji umak na bazi majoneze slaže se sa svim jelima, a kao dodatak uobičajenom sendviču dat će mu sasvim novu notu. Uz promotivno pakiranje a 50% umaka gratis i uskrsni pokloni iz Zvijezde trajat će duže, ako im uopće itko uspije odoljeti, poručuju iz Zvijezde.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here