Annyer boje za kosu: Za kućnu i profesionalnu aplikaciju

266

annyer-largeKozmetička kuća Annyer prisutna je na tržištu već gotovo 30 godina s proizvodnim programom kozmetičkih proizvoda namijenjenih širokoj potrošnji i profesionalnoj uporabi u frizerskim salonima.

Tako i Annyerova ponuda boja za trajno bojanje kose uključuje boje za široku potrošnju i profesionalnu kolekciju za frizerske salone.

Najprodavaniji proizvod iz kolekcije za široku potrošnju je Color Crème Complete, koji u pakiranju sadrži boju za kosu, razvijač boje i fiksir.

Color crème Complete sadrže oksidativne boje visoke otpornosti koje prodiru u unutrašnjost vlasi te se tamo trajno učvršćuju. Boja se ne ispire i ne blijedi, a na raspolaganju je 20 nijansi.

U tijeku su pripreme za lansiranje novog proizvoda Avantgard Color Creme Complete – set proizvoda koji osim boje za kosu sadrži još 13 komponenti potrebnih za “kućno” bojanje kose.

Annyerov tim stručnjaka sudjeluje u cijelom proizvodnom procesu, konstantno prati novosti i promjene na domaćem i inozemnom tržištu kozmetičkih preparata te u skladu s tim usmjerava razvoj kompanije.

“Zbog povećanog opsega posla izgradili smo još jednu suvremeno opremljenu tvornicu u skladu s međunarodnim standardima, kako bismo bili konkurentni i našim klijentima ponudili što kvalitetniji i bolji proizvod”, navodi Filip Dodigović, voditelj marketinga u Annyer d.o.o..

Osim kvalitete koja je u rangu s najpoznatijim svjetskim proizvođačima, trgovcima i krajnjim potrošačima preporučuju svoje proizvode jer su jednostavni za uporabu i cjenovno najpristupačniji na tržištu.

1 COMMENT

  1. boje su TOTALNA KATASTROFA,bojam se vec 10tak godina i nikad ali bas nikad nisam dozivjela da mi nakon bojanja kose u crno ostane smeđi izrast a upravo mi se to dogodilo s annyer bojom za kosu..

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here