Branko Brljević je autor Kozmo pjesme

64

kozmo-pjesma-largeZavršio je veliki nacionalni natječaj u sklopu kojeg je Kozmo tražio autora Kozmo pjesme, a kupci iz cijele Hrvatske su tijekom mjesec dana na adresu Kozma poslali više od 120 odličnih pjesama, priopćeno je danas iz Kozma.

Žiri koji su činili TV voditeljica i glumica Ana Stunić te Mirza Tetarić i Anja Alujević iz grupe XL, zajedno s predstavnicima Kozma, nije imao lak posao, no u jakoj konkurenciji je odabrao pobjedničke stihove.

Njihov autor je Branko Brljević, policajac iz Vrgorca, kome ovo nije prvo iskustvo u pisanju pjesama. Naime, Branko je napisao više od 50 pjesama, neke čak i za lokalne glazbene festivale, no upravo je pjesma koju je napisao za Kozmo prva koja je pobijedila na natječaju.

Branko će tako po prvi put iskusiti slavu i zvjezdani status jer će njegove stihove uglazbiti i otpjevati članovi grupe XL, a pridružit će im se i Ana Stunić.

Usto, Kozmo pjesma će biti snimljena i kao CD singl, a posebno iznenađenje za Branka i sve ostale bit će veliko javno događanje na Trgu bana Josipa Jelačića kad će pjesma prvi put biti i javno izvedena.

“Veseli nas veliki odaziv naših kupaca iz cijele Hrvatske koji su nam slali svoje stihove i ovim im putem svima zahvaljujemo. Mi smo jedina drogerija u Hrvatskoj kojoj su kupci pisali pjesme, čime dokazujemo da su sve naše aktivnosti prilagođene željama kupaca, pa čak i odabir Kozmo pjesme”, izjavila je Nina Šebečić Crnolatac, direktorica upravljanja kategorijama i marketinga Kozmo drogerija.

Kozmo će autoru pjesme osigurati veliki izbor proizvoda iz svog asortimana tijekom cijele jedne godine jer će ga nagraditi s 12 Kozmo darovnih kartica u ukupnom iznosu od 6000 kuna, ističe se u priopćenju.

1 COMMENT

  1. 8. Turn your weight sesoisn into cardio. This is probably my favorite approach to cardio. Ever since I discovered how much more effective weight training is for keeping my clients and myself lean, I’ve looked for ways to avoid the stuff in its purest sense. Which is why I absolutely love love love circuit training. It’s time efficient, it sculpts your body, it gets you sweating like nothing else, and it most definitely takes care of cardio training without having to actually hit the cardio machines. The concept is very simple – just choose 3-8 weight-training exercises (I find bigger movements work best, as opposed to isolated), and perform them back to back, one set of each. Pause for 90 seconds (or don’t if you really want to challenge yourself), and repeat 3-5 times. Here’s an example.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here