Ceresit podupire svjetsko prvenstvo u hokeju na ledu

49

hokejasi-hrvatska-midiNastavno na svoje globalno partnerstvo s prvenstvom IIHF World Championship, Henkel je odlučio proširiti suradnju između svog branda Ceresit i na lokalnoj razini.

Ceresit je tako postao službeni partner Svjetskog prvenstva hokeja na ledu za diviziju II koje se, od 10. do 16. travnja 2011. godine, održava u zagrebačkoj ledenoj dvorani Doma sportova, priopćeno je iz njemačke kompanije.

Riječ je o Henkelovom dobro poznatom brendu koji obuhvaća sustave proizvoda za lijepljenje u graditeljstvu.

Ceresit će biti prisutan putem raznih marketinških aktivnosti tijekom trajanja prvenstva, a raznim promotivnim događanjima obavijestit će svoje kupce i potrošače, ali i sve ljubitelje hokeja o ovom sponzorstvu.

Svjetsko prvenstvo hokeja na ledu za diviziju II u Zagrebu će okupiti reprezentacije Bugarske, Irske, Islanda, Kine, Rumunjske te domaćina Hrvatske.

Hrvatski savez hokeja na ledu u suorganizaciji sa Zagrebačkim savezom hokeja na ledu će u Ledenoj dvorani Doma sportova organizirati prvenstvo na kojem će sudjelovati oko 130 sportaša, oko 50 službenih osoba i na kojem će biti odigrano 15 utakmica.

Zahvaljujući velikoj popularnosti hokeja na ledu u sezoni 2009/10, kada je domaće utakmice momčadi KHL Medveščak na tribinama Ledene dvorane Doma sportova pratilo ukupno oko 200.000 gledatelja, očekuje se da će posjećenost utakmica svjetskog prvenstva biti velika te da će tribine Doma sportova za vrijeme utakmica hrvatske reprezentacije biti pune.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here