Dizajnholik – nova trgovina u centru Cascade

105

dizajnholik-tapete-i-luster-bigoliSpecijalizirani dućan za prodaju predmeta svjetski poznatih proizvođača i dizajnera za dom neobičnog imena, Dizajnholik, otvoren je krajem prošloga tjedna u sklopu trgovačkog centra Cascade u Zagrebu.

Nova trgovina svim ljubiteljima svjetskog i hrvatskog dizajna pruža širok asortiman proizvoda, od namještaja i rasvjeta do kuhinjskih sitnica s naglaskom na dobrom i funkcionalnom dizajnu.

Trgovina Dizajnholik započela je s radom 2008. godine kao prvi web shop dizajnerskih proizvoda za dom u Hrvatskoj te danas zastupa renomirane svjetske tvrtke čiji su proizvodi višestruko nagrađivani za dizajn i zastupljeni u velikim svjetskim muzejima i publikacijama, a u ponudi se može pohvaliti s nekoliko predmeta iz postave njujorške MoMA-e (Museum of Modern Art), ističe se u priopćenju Cascadea.

U ponudi su i proizvodi od recikliranih materijala poput iznimno popularnih koševa za smeće i torbi od neiskorištenih jumbo plakata, stolića od guma skutera ili prvog stolca na svijetu u potpunosti napravljenog od recikliranih PET boca koji se na dodir čini poput tkanine.

Naziv tvrtke Dizajnholik mala je igra riječima, kojoj je cilj pojačati svijest o važnosti dobrog dizajna i stvoriti što više dizajnholičara – osviještenih ovisnika o dobrom dizajnu, ističe se u priopćenju.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here