Henkel deterdženti za rublje: Persil, Rex, Perwoll

581

persil-2kg1kgperwoll-recolor-1lHenkel je u kategoriji “heavy duty” deterdženata prisutan s premium deterdžentom Persil te “economy” deterdžentom Rex, dok u kategoriji specijalnih deterdženata nudi marku Perwoll.

Persil je na tržištu prisutan kao prašak u varijanti Gold Brilliance za bijelo rublje, Gold Plus Freshness by Silan za bijelo rublje, Persil Gold Plus Color za obojeno rublje te Persil Sensitive.

Persil u gelu dolazi u varijanti Gold Brilliance za bijelo rublje, Color Brilliance za obojeno rublje, Color Plus Freshness by Silan za obojeno rublje te Sensitive Universal za osobe s osjetljivom kožom.

U skladu s trendovima na tržištu, Persil Gold Freshness Pearls by Silan najpopularnija je varijanta u Persil asortimanu.

Za pranje obojanih i osjetljivih tkanina potrošači se sve češće odlučuju na tekuće deterdžente, a najpopularniji gel je Persil Color Brilliance.

Persil prašak dostupan je u pakiranjima od 400 grama, 2, 3, 4 i 6 kilograma, a gel u ambalaži od 1,5 litre, 2,25 litara, 3 i 4,5 litre.

Od noviteta treba izdvojiti Persil Gold Brilliance s novom formulom Cold Active koja uklanja mrlje već na temperaturi od 30°C te Persil Pure & Natural, nasljednik varijante Nature Fresh, s prirodnim sastojcima za pranje i uklanjanje mrlja, obogaćen uljem eukaliptusa. Novi Persil Pure & Natural bit će dostupan od travnja u većim trgovinama diljem Hrvatske.

I Rex je na tržištu prisutan kao prašak i gel, u varijanti Crystal za bijelo rublje, Spring Flower za bijelo rublje, Almond Milk, Color za obojeno rublje te Japanese garden.

Rex s jedinstvenim Soda efektom vodeći je deterdžent u “economy” segmentu na hrvatskom tržištu, a privlačni mirisi i dermatološki testirana formula izdvajaju Rex od ostalih “economy” deterdženata.

Rex ovog proljeća dolazi u novoj varijanti – White Rose, a podržat će ga velika nagradna igra tijekom mjeseca travnja u kojoj će potrošači moći osvojiti 10.000 kn na Diners Club kartici i sportsku opremu za mališane.

Perwoll je vodeći hrvatski specijalni deterdžent dostupan u varijantama: Color za obojeno rublje, Black za tamno i crno rublje te Balsam za vunu i osjetljivo rublje.

Dostupan je u volumenima od 1, 2, 3 i 4 litre, a pakiranje od 1 litre temelj je ove kategorije s najvećim udjelom u prodaji.

Perwoll je nedavno lansirao novu varijantu Perwoll Balsam Magic s jedinstvenim Repair Effectom koji odjeći vraća elastičnost, posebno onoj od vlakana životinjskog porijekla.

Henkel deterdženti za pranje rublja mogu se pronaći u gotovo svakoj trgovini – od velikih maloprodajnih lanaca do malih trgovina u naseljima.

“Distribucija proizvoda uistinu je široka s obzirom da je našim potrošačima važno da je njihov omiljeni proizvod za pranje rublja dostupan za svakodnevnu upotrebu”, ističe Ana Kljaić iz Henkela.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here